Süper Lig maçları 2 hafta boyunca şifresiz yayınlanacak!

Süper Lig maçları 2 hafta boyunca şifresiz yayınlanacak!
Depremzede ailelere destek olmak amacıyla futbol dünyasını bir araya getiren "Omuz Omuza" dayanışma ve yardımlaşma kampanyasında yapılan açıklamaya göre, Süper Lig'de gelecek iki haftanın bütün karşılaşmaları şifresiz olarak yayınlanacak.

Kahramanmaraş''ta meydana gelen depremlerin ardından bölgeyi yeniden ayağa kaldırmak için düzenlenen çok sayıda yardım kampanyasından biri de bu akşam gerçekleştiriliyor. Türkiye ve dünya genelinden pek çok spor insanının katıldığı gecede sürpriz açıklama Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu''dan geldi. 

Kasapoğlu, dayanışma vurgusunu güçlendirmek adına, yayıncı kuruluş beIN Sports ile görüştüklerini ve önümüzdeki 2 hafta boyunca Süper Lig''deki bütün karşılaşmaların şifresiz şekilde yayınlanacağını açıkladı. 

"TÜRKİYE İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

Acun Ilıcalı''nın moderatörlüğünde devam eden geceye katılan PSG''nin dünyaca ünlü Fransız yıldızı Kylian Mbappe, "Büyük bir trajedi yaşananlar, Türklerin neler çektiğini tahmin etmekte güçlük çekiyorum. Dünya futbolu sizlere destek verecek kalbim sizinle." sözleriyle depremzedelere destek oldu. Fransız yıldız, deprem felaketinin ilk günlerinde düzenlenen yardım kampanyalarına da destek göndermişti.



Yıldız oyuncu, milyonlarca takipçisinin bulunduğu Twitter hesabından da Türk bayrağı paylaşarak, yapılan kampanyaya takipçilerinden destek bekledi. 



 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar