Fenerbahçe'den ara transfer bombası geliyor: İşte Liverpool'un yıldızına ödenecek ücret

Fenerbahçe'den ara transfer bombası geliyor: İşte Liverpool'un yıldızına ödenecek ücret
Ara transferde son döneme girilirken vites yükselten Fenerbahçe, gözünü dünya yıldızına dikti. Bu sezona hızlı başlayan ancak ligin ikinci yarısında temposuz görünen sarı-lacivertliler, Liverpool'dan yıldız oyuncu Thiago'yu renklerine bağlamak üzere.

Bu sezona şampiyonluk parolası ile giren Fenerbahçe''de gözler orta sahaya yapılacak takviyeye çevrildi.

Ara transferin son günlerinde Fenerbahçe''de başkan Ali Koç ve yönetimi çalışmalarını yoğunlaştırdı. Samet Akaydın ve Jayden Oosterwolde ile kadrosunu güçlendiren sarı-lacivertliler birkaç takviye daha yapmak istiyor.

THIAGO İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Fenerbahçe, Premier Lig devi Liverpool''da forma giyen Thiago için düğmeye bastı. İngiltere basınında yer alan habere göre; Sarı-lacivertliler İspanyol yıldızın transferinde önemli bir aşama kaydetti. Ada ekibiyle sezon sonu için el sıkışan Fenerbahçe, yıldız oyuncuyu da ikna etmiş durumda.

KONUŞULAN RAKAM ORTAYA ÇIKTI

Thiago transferinin Fenerbahçe''ye olan maliyeti de belli oldu. Transferin haziran ayında 7-8 milyon euroluk bir bonservis ücretiyle tamamlanacağı aktarıldı.

BU SEZON THİAGO

Bu sezon Liverpool formasıyla şu ana kadar 24 resmi maça çıkan Thiago, bunların 22''sinde ilk 11''de yer aldı. Toplam 1867 dakika süre alan 31 yaşındaki İspanyol yıldız, 1 asistle skora etki etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar