Arka Sokaklar'da duygu dolu anlar yaşandı

Arka Sokaklar'da duygu dolu anlar yaşandı
Arka Sokaklar'ın 673. bölümü, Mesut Komiser'in uzun bir aradan sonra ülkeye geri dönüşüyle duygu dolu anlar yaşattı. Dizi, Mesut komiserin gelişiyle birlikte sosyal medyanın gündemine oturdu.

Mesut, 15 Temmuz firarilerinin izlerini bulup ülkeye dönüş yaptı. İlk olarak uzun süredir beraber çalıştığı can yoldaşı Hüsnü Çoban'ın evine gitti. Hüsnü, dışarıda vakit geçirirken Mesut'un gülüşünü duydu ancak etrafta kimseyi göremeyince panikledi. Mesut, Hüsnü'nün endişeli halinden oldukça memnun bir şekilde evin çatısından ayrıldı.

Rıza, elindeki listeyi temizlerken yardım eden kişinin kim olduğunu merak ediyordu. Listeyi birleştirdikten sonra sorguda Mesut'un resmini gösterdi.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rıza, sorguda Mesut'un ülkeye dönüşünden emin olduğu için Musa'yı arayarak doğruyu söylemesini istedi, sert bir tavır takındı. Mesut, listedekileri etkisiz hale getirdikten sonra oğlu Tunç'un yanına geldi ve Tunç'un garip kont eski yol arkadaşının gelmiş olduğunu anlayarak şaşkınlıkla tepki gösterdi.

Arka Sokaklarda duygu seli Mesut komiser geri döndü

Mesut, oğlu Tunç'a "Tokmak Kafa" diyerek sevgi dolu bir an yaşadı. Daha sonra tüm ekip Tunç'un restoranında bir araya gelerek Mesut'la hasret giderdi. Mesut, küçük bir işi olduğunu belirterek Tekin'le birlikte restorandan ayrıldı.

Arka Sokaklarda duygu seli Mesut komiser geri döndü

Mesut, ailesiyle iş birliği yaparak Hüsnü'ye sürpriz yapmaya karar verdi. Gece yatağına giren Hüsnü, Mesut'u görünce şaşkına dönüp bayıldı. Eşinin yardımıyla ayılan Hüsnü, tekrar gözlerini açtığında Mesut'u karşısında görünce bir kez daha bayıldı. Mesut, can dostunu tokatlayarak kendine getirdi ve ikili uzun yıllar ayrı kalmanın özlemini sarılarak giderdi.

Arka Sokaklarda duygu seli Mesut komiser geri döndü

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Mesut Komiser'in geri dönüşüyle ilgili X'de birçok kullanıcı paylaşımlar yaparak Arka Sokaklar dizisini gündeme taşıdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar