Minibüs şoförleri yol kesip darp etmişlerdi! Servis kiralayan üniversitelilere yönelik saldırıda 2 kişi tutuklandı

Minibüs şoförleri yol kesip darp etmişlerdi! Servis kiralayan üniversitelilere yönelik saldırıda 2 kişi tutuklandı
Trabzon’un Sürmene ilçesinde üniversite öğrencileri özel servis kiraladıkları için minibüs şoförlerinin saldırısına uğramışlardı. Darp iddiasıyla gözaltına alınan 4 dolmuş şoföründen ikisi tutuklandı.

Trabzon'da Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü'nde öğrenci olan bir grup üniversiteli genç, minibüs şoförleri tarafından saldırıya uğradı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden yapılan resmi açıklamada, Valilik tarafından çok yönlü bir soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

gkcq9bmeeeigxuxiv6-jag.webp

Olayın gelişimine dair detaylar şöyle; Ö.D. tarafından kullanılan araç, T.D.'nin idaresindeki öğrenci minibüsünü durdurarak sağa çektirdi. Ardından T.D. ile Ö.D. arasında, minibüs durağındaki kulübe içerisinde bir görüşme gerçekleşti. Bu sırada K.D., S.Y. ve H.Y. adlı şüpheliler ile minibüste bulunan öğrencilerden F.Ö., E.D., M.Ö. arasında arbede yaşandı ve bu olay sonucunda yaralanmalar meydana geldi. K.D., S.Y., H.Y. ve Ö.D. gözaltına alındı.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan şüphelilerden S.Y. ve H.S. adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. K.D. ve Ö.D. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

44samsunjpg-65y4u4wo40onyqehq2zoia.jpg

NE OLMUŞTU

Trabzon’da Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü'nde okuyan bir grup üniversiteli genç, fakültelerine ulaşım için özel servis kiraladılar. Öğrencilerin özel servis kiraladıklarına tepki gösteren Sürmeneli ilçesindeki hat üzerinde çalışan minibüs şoförleri üniversiteli öğrencileri darp etti.

Darp raporu alan öğrenciler minibüs şoförlerinden şikayetçi oldular.

Servis içinde yaşanan olay öğrenciler tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.

Öğrencilerin şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı.

Gözaltına alınan 4 minibüs şoföründen ikisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar