Süper Kupa krizi AKP'yi karıştırdı: Erdoğan'ın eski metin yazarından Ali Yerlikaya'ya sert çıkış

Süper Kupa krizi AKP'yi karıştırdı: Erdoğan'ın eski metin yazarından Ali Yerlikaya'ya sert çıkış
Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak takımların sahaya çıkmaması sebebiyle iptal edilen Süper Kupa maçı sonrası İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Atatürk paylaşımı yaptı. Yerlikaya’nın paylaşımını alıntılayan AKP’li Aydın Ünal Yerlikaya'ya tepki gösterdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Suudi Arabistan yetkililerinin Süper Kupa maçında Atatürk posterlerine yer vermemesi üzerine Fenerbahçe ve Galatasaray'ın maça çıkmamasının ardından sosyal medya hesabından Atatürk fotoğrafı paylaştı. Paylaşımına "Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, ülkemizin ortak ve birleştirici değeridir" notunu düşen Yerlikaya'nın paylaşımına eski metin yazarı Aydın Ünal'dan tepki geldi.

Aydın Ünal, Yerlikaya'nın tweetini alıntılayarak "CHP iktidara mı geldi, nedir, gece gece darbe mi oldu yoksa?" ifadesini kullandı. Yerlikaya, sık sık paylaşımlarında Atatürk'e yer veriyor ve son olarak Atatürk'ü vefatının 85. yılında sosyal medyadan paylaştığı bir video ile anmıştı.

aydin-unal.webp

aydin-uanla.jpg

Öte yandan sık sık paylaşımlarında Atatürk’e yer veren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son olarak Atatürk'ü vefatının 85. yılında sosyal medyadan paylaştığı video ile anmıştı.

YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar