Doğu Perinçek’in Suudi Arabistan’daki skandalı savunması Ümit Özdağ’ı çileden çıkardı

Doğu Perinçek’in Suudi Arabistan’daki skandalı savunması Ümit Özdağ’ı çileden çıkardı
Suudi Arabistan'da yaşanan skandal olay ardından Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in kullandığı ifadelere Ümit Özdağ’dan tepki geldi.

Suudi yetkililerin, Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçında Atatürk posterleri ve pankartlarına izin vermemesi sonucunda iki Türk futbol takımının Riyad'da oynanacak maça çıkmayarak ülkelerine geri dönmesi, Türk kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Bu olaya ilişkin açıklamalardan biri de Doğu Perinçek'ten geldi.

Perinçek, Suudi Arabistan'ın tutumunu değerlendirerek, "Türk takımlarına Suudi Arabistan'da yakışan Filistin dayanışmasıdır. Galatasaray ve Fenerbahçe sahaya ABD emperyalizmine ve İsrail siyonizmine karşı mücadele pankartlarıyla çıkmalıydı. O zaman Arap halkıyla yürek yüreğe birleşirlerdi." şeklinde bir açıklama yaptı.

Ancak, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Perinçek'in bu paylaşımına sert tepki gösterdi. Özdağ, "Doğu Perinçek, mide bulandırma konusunda özel bir eğitim almışsın. Çok başarılısın. Sus artık sus. Suudi Arabistan Aramco ile ne Filistin dayanışması. Recep abine destek için ne yapacağını şaşırdın. Ne Fenerbahçe ne Galatasaray senden Atatürkçülük dersi almaz." ifadeleriyle Perinçek'e tepki gösterdi.

dogu-perincek.png

mit-ozdag.png

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar