AKP’li Hulki Cevizoğlu’nun Erdoğan ile aynı fotoğraf karesine girme çabası törene damga vurdu

AKP’li Hulki Cevizoğlu’nun Erdoğan ile aynı fotoğraf karesine girme çabası törene damga vurdu
AKP'li Hulki Cevizoğlu'nun Erdoğan'ın da katıldığı törende yanında fotoğraf verebilmek için gösterdiği çaba sosyal medyada gündem oldu

Atatürk Havalimanı'nda 6 bin 992 yeni polis memurunun göreve başlaması ve bin 573 yeni aracın hizmete giriş töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti.

Tören sonunda AKP İstanbul Milletvekili Hulki Cevizoğlu'nun Erdoğan'ın yanında fotoğraf karesine girmeye çalışması törene damga vurdu. Cevizoğlu'nun tüm çabasına rağmen fotoğrafta yer alamaması ise sosyal medyada gündem oldu.

ekran-resmi-2023-03-24-151537.webp

HULKİ CEVİZOĞLU KİMDİR?

Giresun'da Mustafa Hulki Cevizoğlu, gazeteci, yazar, ve televizyon programcısı kimliği ile tanınıyor. 1958 yılında dünyaya gelen Cevizoğlu, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde 'Siyaset Bilimi' lisansı ve ardından 'İşletmecilik' yüksek lisansını tamamladı.

Gazetecilik kariyerine 1981 yılında Hürriyet'te başlayan Hulki Cevizoğlu, 8 yıl süresince aralıksız bir şekilde bu köklü gazete bünyesinde çalıştı. Muhabirlik ve yöneticilik görevlerinde deneyim kazandıktan sonra 1994 yılında başladığı "Ceviz Kabuğu" programı ile geniş bir kitle tarafından tanındı. Programıyla birçok ödüle layık görülen Cevizoğlu, 2011 Türkiye genel seçimlerinde Ankara 1. Bölge’den bağımsız milletvekili adayı oldu ve 2015 genel seçimlerinde Vatan Partisi'nden İzmir 1.Bölge’den milletvekili adaylığına soyundu.

Politik arenada da aktif olan Cevizoğlu, 23 Kasım 2009 tarihinde DSHP'nin Kurucu Genel Başkanı oldu ancak 39 gün süren başkanlık sonrasında istifa etti. 2010 yılında DSHP Genel Başkanlığı'ndan ayrılan Cevizoğlu, 2011 Türkiye genel seçimlerinde bağımsız adaylık için önce CHP'ye başvurdu ancak listeye alınmadı.

Cevizoğlu'nun birçok alanda yayımlanmış eserleri bulunuyor. 1.100 adet köşe yazısı, 54 kitap, ulusal ve uluslararası bilimsel hakemli dergi ve kitaplarda makale ve kitap bölümleri ile geniş bir portföye sahip.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar