Son röportajında anlattı: Ekrem İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'yla ilgili şoken eden iddia

Son röportajında anlattı: Ekrem İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'yla ilgili şoken eden iddia
Sözcü yazarı İsmail Saymaz’ın son köşe yazısında Ekrem İmamoğlu’nun son 3 İstanbul ziyaretine neden katılmadığını kaleme aldı.

Sözcü yazarı İsmail Saymaz CHP’nin kilit isimlerinden biri olan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun son 3 İstanbul ziyaretine neden katılmadığını kaleme aldı.

Saymaz, önceki gün Ekrem İmamoğlu’nu aradım diyerek sözlerine başlarken Ekrem İmamoğlu’nun ittifak ile ilgili düşüncelerini aktardı.

Saymaz yazısına şu ifadeler ile devam etti:

"Önceki gün İmamoğlu'nu aradım.

İBB Başkanı ittifaktan yana olduğunu kaydederek, şöyle dedi: “İttifak olmamalıdır' diye bir fikre asla katılmıyorum. Her zaman ittifak şart. Kaldı ki en büyük ittifakın tabandaki toplumsal ittifak olduğunu unutmayalım.”

Bu arada Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'da gerçekleştirdiği son üç etkinlikte gözler İmamoğlu'nu aradı.

Acaba davet edilmedi mi?

CHP'li yetkililer Kılıçdaroğlu'nun ziyaretlerinin il başkanlıkları tarafından organize edildiğini ifade ediyor.

İl Başkanı Kaftancıoğlu'na sordum.

İmamoğlu da dahil bütün parti kurullarının haberdar edildiğini söyledi. İmamoğlu ise “Bu soruyu cevaplayamayacağım. Çünkü muhatabı ben değilim” dedi…

Bu soruyu ben cevaplayamayacağım. Çünkü sorunun muhatabı ben değilim. Davet mi edilmediniz? O kadar söyleyeyim. Sorunun muhatabı ben değilim.

Bilgi sahibi olmadığınız bir hususta cevap da veremezsiniz. CHP'nin 100. kuruluş yıldönümü etkinliğinde yoktunuz. Bugün (önceki gün) sabah Anıtkabir'deydik. Ona plan yapmıştık. Ancak gece uçabildim İstanbul'dan, programım gereği. Bugün (önceki gün) Anıtkabir'de törenlere katıldım."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar