Eski Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu İmamoğlu'na rakip olmak için neler yapıyor

Eski Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu İmamoğlu'na rakip olmak için neler yapıyor
Gözler yerel seçimlere çevrilmişken partiler arası İstanbul ve Ankara savaşı başladı. Kulislerde İBB adaylığı için adı geçen isimlerden biri olan eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul’da seçimi kazanmak için çalışmalara başladı.

AYŞE ESER KUŞATA / GÜNBOYU

Partilerin yerel seçimler için çalışmaları hız kazandı. AKP için en önemli kentlerden olan İstanbul ve Ankara için çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Kulislere göre AKP'de İstanbul için adı geçen adaylardan biri olan AK Parti Trabzon Milletvekili ve eski bakan Adil Karaismailoğlu, İstanbul’da seçimi kazanmak adına çalışmamalara başladı.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’un Beyoğlu ilçesini gezen Karaismailoğlu’na, Eski Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan eşlik etmişti. Beyoğlu sokaklarında vatandaşlarla bir araya gelen Karaismailoğlu hem vatandaşların dertlerini taleplerini dinleyip hem de sohbet etmişti.

Karaismailoğlu, o anlarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Adil Karaismailoğlu bu sefer de sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda İstanbul’da yaptığı ziyaretleri sponsorlu olarak yayımladı.

İsmailoğlu o görüntülere “Bizim en büyük gücümüz milletimizin bize olan sevgisidir. Bu sevgiden aldığımız güçle; gönül köprüleri kurmaya, hizmet etmeye ve hedeflerimize emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz” notunu düştü.

ekran-goruntusu-1862.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar