Kabe'ye giden baba, çocuklarını bağladı: Sebebi ise dikkat çekti!

Kabe'ye giden baba, çocuklarını bağladı: Sebebi ise dikkat çekti!
Bir baba, Kabe'ye giderken küçük çocuklarını kalabalıkta kaybolmamaları için ilginç bir çözüm buldu. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Kabe'ye yolculuk yapan bir baba, kalabalık ortamda kaybolma riski taşıyan küçük çocukları için dikkat çekici bir çözüm buldu. Bu anlar, paylaşıldığı sosyal medya platformlarında hızla gündem oldu.

Umre için kutsal topraklara çocuklarıyla birlikte giden bir baba, yoğun kalabalığın ortasında çocuklarını kaybetmemek adına dikkat çekici bir çözüm buldu. Bu anlar, eline aldığı kırmızı ip ile çocuklarını boyun kısmından bağlayan babanın sosyal medyada hızla viral olmasına neden oldu.

00000.jpg

Kabe'de geçen bu olay, hem insanları güldürdü hem de çocukların güvenliği için ilginç bir önlem olarak dikkat çekti.

0000-001.jpg

Baba, çocuklarını kırmızı ip ile birbirine bağladıktan sonra, çocuklarıyla birlikte koşmaya başladı. İple bağlı olan çocuklar da babalarının enerjisine kapılarak sevinçle koşuya katıldı. Bu sıra dışı görüntüler, Kabe'de bulunan başka bir hacı tarafından kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı.

05.jpg

Videonun yayılmasıyla birlikte, birçok kişi bu baba tarafından bulunan çözümü hem eğlenceli hem de öğretici buldu. Kalabalık ve karmaşık ortamlarda çocuk güvenliğini sağlamak adına atılan bu adım, çeşitli yorumlar ve olumlu geri dönüşlerle karşılandı.

33-001.jpg

Baba, sadece çocuklarını kaybetmemekle kalmayıp, aynı zamanda onlarla birlikte koşarak unutulmaz bir anı oluşturdu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar