Son dakika...Milli Piyango'yu kimin kazandığı açıklandı

Son dakika...Milli Piyango'yu kimin kazandığı açıklandı
Haftalardır büyük bir heyecan ile beklenen Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçlarının ardından 400 milyon liralık büyük ikramiyeyi kimin kazandığı ortaya çıktı.

Milli Piyango'nun özel yılbaşı çekilişi heyecanla beklenen an sona erdi. Büyük ikramiyenin çıkan rakamları, 23.15'te tüm Türkiye ile paylaşıldı. Ayrıca, amorti numaraları ve teselli ikramiyeleri de ilan edildi.

Büyük ikramiye, Milli Piyango Online üzerinden alınan 1 tam bilete isabet etti ve kazanan numaralar şu şekilde açıklandı: 3-5-5-0-0-5-4.

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde 400 milyon TL’lik büyük ikramiyenin Milli Piyango Online üzerinden alınan bir tam bilete isabet ettiğine ilişkin açıklama yapıldı.

Amorti ise 2 ve 7 numaralı bilet sahiplerine isabet etti. Büyük ikramiyeyi kazanan talihlinin, İstanbul'da ikamet ettiği ve 1969 doğumlu bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğu belirtildi. Ancak, talihlinin kişisel bilgileri, Kişisel Verileri Koruma Kanunu gereğince paylaşılamamaktadır.

Özellikle, "İkramiyenin Kolombiya'ya çıktığı" iddialarının tamamen asılsız ve gerçek dışı olduğu vurgulanarak, Milli Piyango Online üyelik kaydının yapılabilmesi için T.C. kimlik numarasının zorunlu olduğu ve bu bilgilerin MERNİS üzerinden teyit edildikten sonra üyelik açılabildiği belirtildi. Ayrıca, üyelerin oyun oynayabilmeleri ve ikramiye ödemeleri alabilmeleri için Türkiye bankalarında hesap sahibi olmalarının gerektiği ifade edildi.

Kurum, sosyal medyada gerçek kimlikleri gizlenerek asılsız iddialarda bulunan hesaplara karşı hukuki süreç başlatıldığını ve dezenformasyon üreten kişilere karşı tedbir alındığını kamuoyuna önemle duyurdu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar