Korhan Berzeg'den 200 gündür hiçbir iz yok köpeği Tina'dan dikkat çeken detay

Korhan Berzeg'den 200 gündür hiçbir iz yok köpeği Tina'dan dikkat çeken detay
Amerika’da Dünya Bankası’nda çalıştıktan sonra emekliye ayrılıp İstanbul’da yaşamaya başlayan eşi ile tatil için gittiği Balıkesir’de 2023 Mayıs'ta çıktığı yürüyüş sonrası kayıplara karışan Ekonomist Korhan Berzeg’ten 200 gündür haber alınamıyor.

Mayıs 2023 tarihinde eşi ile birlikte Balıkesir Gönen’deki evinde tatil yapan köpeği Tina ile çıktığı yürüyüş sonrası Kazım Berzeg’den bir daha haber alınamadı.

Bölgede uzun süren arama çalışmaları sonuç vermezken, Berzeg’in kaybından 74 gün sonra köpeği Tina bulunmuştu.

TİNA İLE YAPILAN ARAMA ÇALIŞMALARI DA SONUÇ VERMEDİ

Yapılan araştırmalar sonucunda hakkında bir iz bulunamayan Berzeg’in köpeği Tina ile yeniden arama çalışmaları yapıldı ancak sonuç alınamadı. Tina’nın geri dönüşü ile başlatılan arama çalışmaları 24 Ekim’de ise sonlandırılmıştı.

Öte yandan Berzeg'in eşi Angela Berzeg, İstanbul Büyükada'daki evinde yaşamaya devam ediyor.

TİNA ARAÇ GÖRÜNCE TEPKİ VERİYOR

Aile yakınları olay anında Kazım Berzeg’in yanında olduğu bilinen köpek Tina’nın halen Berzeg’i beklediğini, Tina'nın kaybolduktan 74 gün sonra döndüğünde, eskisinden çok daha sağlıklı ve bakımlı olduğuna da dikkat çekerek, eskiden bir araç gördüğünde tepki vermeyen köpeğin, şu anda adada yanından geçen araçları görünce durup içine baktığı belirtti.

Kazım Berzeg’in kaybolmasından önce böyle bir davranış sergilemeyen köpek Tina’nın döndüğünde temiz ve bakımlı olmasının yanı sıra bu davranışının da araçla kaçırılmış olma ihtimalini güçlendirdiği belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar