İşçilerin yemek ve servis hizmetinin kesildiği fabrikada skandal olay: Patron işçiye öyle bir şey yaptı ki!

İşçilerin yemek ve servis hizmetinin kesildiği fabrikada skandal olay: Patron işçiye öyle bir şey yaptı ki!
Kocaeli'de işçisinin yemek ve servis hizmetinin kesmesiyle gündem olan Tezcan Galvaniz fabrikasında patron, bir işçinin elindeki kağıtları suratına doğru vurdu.

Edinilen bilgiye göre, Kocaeli'de uzun süredir faaliyet gösteren Tezcan Galvaniz fabrikasında, sözleşmede yer alan maddeye dayanarak işçiler kışlık kıyafet talep etti.Ancak bir iddiaya göre fabrikanın patronu, bu isteğe karşılık işçilerin yemeğini ve servisini kesti, fabrikanın müdürü ise işçilere, "Patronun dediği olacak, gidin lokantada yiyin" ifadelerini kullandı.

Servis hakları da kesilen işçilerin yardımına Kartepe Belediyesi geldi. Otobüsün geçmediği bölgeden işçiler için, belediye tarafından sağlanan bazı araçlarla karşılandı

aw111183-01.jpg

SURATINA KAĞIT FIRLATTI

Söz konusu fabrikada bir skandal daha oldu. İddiaya göre fabrikanın sahibi Sadettin Tezcan, işle ilgili bir konu sebebiyle çağırdığı bir işçisine hakaretler savurdu. İşçinin eline vuran Tezcan, kağıtları önce yere sonrasında ise işçinin suratına fırlattı. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

aw111183-02.jpg

Geçtiğimiz günlerde ise olan olaylarla ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı fabrikaya bir müfettiş gönderdi. Son yaşanan olayın sonrasında ise bir soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

aw111183-03.jpg

aw111183-04.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar