Sokakta emekli maaşı tepkisi: Vatandaş sordu, Altınok provokatör ilan etti

Sokakta emekli maaşı tepkisi: Vatandaş sordu, Altınok provokatör ilan etti
Cumhur İttifakı’nın ABB Başkan Adayı Turgut Altınok, esnaf ziyareti sırasında bir vatandaş ile emekli maaş tartışmasına girdi. Altınok, vatandaşın emeklilerle ilgili sorusuna verdiği yanıtla tepki çekti.

AKP ve MHP ortaklığındaki Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok, bir esnaf ziyareti sırasında emeklilerle ilgili sorulan bir soruya verdiği cevapla tepki çekti.

NOW TV'de yer alan habere göre, Vatandaşın, "Emeklilere niye şimdi yardım yapmıyorsunuz? İlla seçim mi olması gerekiyor?" şeklindeki sorusuna Altınok'un "Başka iktidar olsa emekliler maaş alamazdı. Provokasyonu bırakalım" yanıtı eleştirilerin odağı oldu.

"İLLA SEÇİM Mİ OLMASI GEREKİYOR"

Altınok'un seçim gezisi sırasında yaptığı açıklamaları hatırlatan bir vatandaş, "Emeklilere yardım yapacağız demiştiniz ya, AK Parti durumu biliyor, niye şimdi yapmıyor? İlla seçim mi olması gerekiyor?" diye sordu. Başka bir vatandaş da "Keşke devlet verseydi, belediye değil. diyerek sitemde bulundu.

"PROVOKASYONU BIRAKALIM"

Altınok'un bu sözlerine cevap olarak, "Büyükşehire hükümetten geliyor, babasının cebinden gelmiyor. Başka iktidar olsa emekliler maaş alamazdı. Provokasyonu bırakalım" şeklinde cevap verdi.

NE OLMUŞTU?

Altınok daha önce seçim vaadinde bulunarak emeklilere doğal gaz ve et yardımlarını artıracağını, ihtiyaç sahibi emeklilere de her ay düzenli 5 bin TL ödeme yapılacağını duyurmuştu. Ancak bu sözlerine rağmen, vatandaşlar arasında hâlâ memnuniyetsizlik ve eleştiri bulunuyor.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar