Sokak ortasında katledildi! İşte vahşetin detayları...

Sokak ortasında katledildi! İşte vahşetin detayları...
Darıca'da yaşayan yedi aylık evli genç kadını eski sevgisili öldürdü.

Kocaeli Darıca ilçesinde yaşanan dehşet verici olay, genç bir kadının işe gitmek için evinden çıktığı anlarda vurularak hayatını kaybetmesiyle gerçekleşti.

Henüz 7 aylık evli olan 25 yaşındaki Gülhan Esen'in cinayet şüphelisi olarak, eski erkek arkadaşı M.T. olarak belirlendi.

BİR HAFTA ÖNCE İŞE BAŞLAMIŞTI

Polis yetkililerinden alınan bilgilere göre, M.T.'nin, yaklaşık 1 hafta önce işe başlayan Esen'i takip ederek evine giriş ve çıkış saatlerini öğrendiği, olay günü ise Sultanbeyli ilçesinden gelerek evinin önünde Esen'i beklediği ve ardından silahla saldırdığı belirtildi. Esen'e üç el ateş eden M.T., ardından kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

TAKINTILI ŞAHIS EVLİLİĞİNİ KABULLENEMEDİ

Olayın yaşandığı bölgeye gelen polis ve sağlık ekipleri, Esen'in başından vurulmuş olduğunu belirledi. Ancak tüm müdahalelere rağmen genç kadın hayatını kaybetti. Cenazesi, memleketi Erzurum'un Oltu ilçesine gönderilmek üzere hazırlandı.

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalarda, şüphelinin M.T. olduğu tespit edildi ve kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmalar sürdürülüyor. İddialara göre, M.T.'nin Esen'in 7 ay önce gerçekleştirdiği evliliği kabullenemediği ve genç kadını takıntı haline getirdiği belirtildi.

Gülhan Esen'in ani ve acı dolu ölümü, yakın çevresini ve kamuoyunu derinden sarsarken, olayla ilgili detaylı soruşturma ise devam ediyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar