Kan donduran anlar! Önce öldürdü sonra cesedinin başında sigara içti

Kan donduran anlar! Önce öldürdü sonra cesedinin başında sigara içti
Kocaeli'de aralarında husumet olduğu öğrenilen Ümit Y.'nin silahlı saldırısına uğrayan Emre Taşdemir, hayatını kaybetti. Ümit Y.'nin, Emre Taşdemir'i tabancayla vurarak öldürdükten sonra başında sigara içerek beklediği ortaya çıktı.

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde meydana gelen dehşet verici olayda, aralarında husumet olduğu belirtilen Ümit Y.'nin silahlı saldırısına uğrayan Emre Taşdemir, hayatını kaybetti.

Olay, Diliskelesi Mahallesi 702. Sokak'ta saat 11.00 sıralarında gerçekleşti. Otomobilinden inen Taşdemir, iddiaya göre husumetli olduğu Ümit Y. tarafından silahlı saldırıya maruz kaldı. Ağır yaralanan Taşdemir, kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan Ümit Y. olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

Polis ve sağlık ekiplerinin olay yerine sevk edilmesiyle birlikte, Taşdemir hemen Gebze Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, tüm müdahalelere rağmen Taşdemir hayatını kaybetti. Olay yerinde yapılan incelemede 6 boş mermi kovanı bulunurken, polis ekipleri kaçan saldırgan Ümit Y.'yi yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Daha sonra ortaya çıkan detaylar, olayın vahametini bir kez daha gözler önüne serdi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, Ümit Y. saldırıyı gerçekleştirdikten sonra bir süre olay yerinde bekleyerek başında sigara içti. Ardından polis merkezine gidip teslim olan Ümit Y.'nin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

cinayetic.jpgDilovası'nda yaşanan bu üzücü olay, bölgede tedirginliğe yol açarken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. Emre Taşdemir'in ani ölümü sevenlerini ve yakınlarını derinden üzüntüye boğarken, polis ekipleri saldırganın adalete hesap vermesi için çalışmalarını sürdürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar