Sinan Akçıl'dan Aras Bulut İynemli'ye sert çıkış! Günaydın, geç uyandın ama bitti

Sinan Akçıl'dan Aras Bulut İynemli'ye sert çıkış! Günaydın, geç uyandın ama bitti
Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Süper Kupa finalinde yaşanan skandalın ardından paylaşım yapan oyuncu Aras Bulut İynemli’yi sert bir dille eleştirdi.

Suudi Arabistan'da düzenlenmesi planlanan Süper Kupa finalinde yaşanan Atatürk pankartı ve tişörtü krizi, büyük bir skandala dönüştü. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Suudi yetkililerin Atatürk pankartı ve tişört taleplerine olumsuz yanıt vermesi üzerine maça çıkmama kararı alması, Türk futbol camiasında büyük bir infiale neden oldu. Bu durumu protesto etmek adına alınan bu karar, uluslararası alanda geniş yankı uyandırdı.

ee.jpg

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'nin, sosyal medyada konuyla ilgili bir paylaşım yapmaması ve Disney'in Atatürk filmiyle ilgili duruşunu hatırlatan eleştirilere maruz kalması da dikkat çekti. Disney'in Türkiye'de filmi yayınlamaktan vazgeçmesine rağmen İynemli'nin sessiz kalması, sosyal medyada eleştirilere neden oldu.

Bu konuda ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, sosyal medya üzerinden Aras Bulut İynemli'ye tepki gösterdi. Disney'in Türkiye'de filmi yasaklamasına rağmen oyuncuların sessiz kalmalarını eleştiren Akçıl, durumu şu sözlerle ifade etti: "Disney daha ağırını yaptı kardeşim zamanında bu ülkeye ama tek kelime duymadık hiçbir oyuncudan filmi yasakladı mesela tüm dünyada yine sessizlik oldu (ama o koskoca Disney bu Arap) şu anda trend olan şarkımdaki sözler çok uygun bu duruma 'Günaydın, geç uyandın ama bitti'"

Türk futbolunun bu çıkışı ve sosyal medyada yapılan eleştiriler, Atatürk'e duyulan saygı ve Türk futbolunun birlik beraberliği adına atılan bu adım, geniş kitleler tarafından destek buldu.

rf.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar