Rıdvan Dilmen Süper Kupa krizinin perde arkasını ilk kez anlattı! Mehmet Büyükekşi ile Erdoğan ne konuştu

Rıdvan Dilmen Süper Kupa krizinin perde arkasını ilk kez anlattı! Mehmet Büyükekşi ile Erdoğan ne konuştu
Tüm Türkiye’nin konuştuğu Süper Kupa krizinin ardından Rıdvan Dilmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mehmet Büyükekşi arasında geçen konuşmayı açıkladı.

Fenerbahçe ve Galatasaray oyuncularının, Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa maçına Atatürk pankartlarına izin verilmemesi nedeniyle çıkmama kararı alması, Cumhuriyet'in 100. yılına denk gelen bu maç öncesinde büyük bir krize neden oldu. Taraftarlar ve vatandaşlar, Suudi Arabistan'ın Atatürk'e saygısızlık yaptığını savunarak bu duruma büyük tepki gösterdi ve iki takıma destek verdi.

RIDVAN DİLMEN AÇIKLADI: "ERDOĞAN İLE KONUŞTULAR"

Yaşanan kriz üzerine futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, canlı yayında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında geçen konuşmanın detaylarını paylaştı. Dilmen, Büyükekşi'nin kulüplere maddi teklifte bulunarak maçın Suudi Arabistan'da oynanmasını önerdiğini ve kulüp başkanlarının bu teklifi kabul ettiğini belirtti. Erdoğan'ın ise "O zaman tamam" diyerek onay verdiğini açıkladı.

mehmet-buyukeksi-aa-2091965.webp

Sosyal medyada Mehmet Büyükekşi'ye yönelik istifa çağrıları devam ederken, olayın futbol camiasında ve genel olarak Türkiye'de büyük yankı uyandırdığı görülüyor. Bu gelişmeler, Cumhuriyet'in 100. yılında düzenlenecek bu önemli maçın iptal edilmesine ve Türk futbolunu etkileyen bir krizin patlak vermesine neden oldu.

suudi-arabistan-super-kupa-2163080.jpg

v.jpg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar