İstanbul'un göbeğinde güpegündüz kalaşnikoflu çatışma: 15 yaşındaki çocuk başından vuruldu

İstanbul'un göbeğinde güpegündüz kalaşnikoflu çatışma: 15 yaşındaki çocuk başından vuruldu
Sultangazi’de çıkan bir silahlı çatışmada 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Çatışma sırasında olay yerinden geçen otomobildeki çocuk, başına isabet eden bir kurşunla ağır yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde Zübeyde Hanım Mahallesi 1293 Sokak üzerinde oldu. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki iki otomobilin içerisindeki şüpheli şahıslar kalaşnikof(uzun namlulu otomatik tüfek) ve tabancalarla birbirlerine ateş açtı. 15 yaşındaki Büşra P., 75. Yıl Heykel Parkı yakınlarında ailesi ile araçla seyir halinde ilerlerken çatışma sırasında başına bir kurşun isabet etti. Büşra'nın ağır yaralandığı olayda, Mustafa Kemal B. ise kalçasına isabet eden bir kurşunla yaralandı.

aw109848-02.jpg

BAŞINDAN VURULAN BÜŞRA HASTANEYE KALDIRILDI

Olay sonrası şüpheliler kaçarken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi gönderildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Büşra P. Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Büşra P.'nin hayati tehlikesinin hala devam ettiği öğrenildi.

Olay yerinden kendisi giden Gaziosmanpaşa Taksim Araştırma Hastanesi’ne giden ve 10 suç kaydı bulunan Mustafa Kemal B., ise tedavi olmadan hastaneden ayrıldı.

aw109848-03.jpg

BİRÇOK ARAÇ HASAR GÖRDÜ

Olay sonrası sokaktaki birçok araç mermi isabet etmesi sebebiyle zarar gördü. Polis ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulunurken saldırıda kullanılan bir otomobil, 1432. Sokak’ta terk edilmiş bir halde bulundu. Yapılan incelemede araçta 2 adet uzun namlulu silah ve 1’i otomatik 3 ruhsatsız tabanca bulundu. Kaçan şüphelileri yakalamak için polis ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

aw109848-01.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar