Silahla yaralama suçundan yakalanan adamdan pişkin açıklama: Ben öldürdüm, Az yakışıklı çıkalım abi

Silahla yaralama suçundan yakalanan adamdan pişkin açıklama: Ben öldürdüm, Az yakışıklı çıkalım abi
Samsun'da yanındaki arkadaşı bir kişiyi karnından vurarak yaralayan bir şahıs adliyeye sevk edilirken, "Ben öldürdüm" diyerek kahkaha atıp görüntüsünü çeken kişiye, "Az yakışıklı çıkalım abi" demesi tepki çekti.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Yaşardoğu Mahallesi'nde oldu. Edinilen bilgiye göre, aracıyla hareket halinde olan B.T.'yi (34) tabancayla karnından yaralayan İ.M. (36) ve yanındaki arkadaşı S.S.(29) olay yerinden kaçtı. Yaralı B.T. özel araçla Gazi Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.

aw132842-03.jpg

ÇATI KATINDA SUÇ ALETİYLE BİRLİKTE YAKALADI.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri yaptıkları sıcak takipten sonra, olaydan kısa bir süre sonra B.T.'yi saklandığı İlkadım ilçesi Fatih Mahallesi'ndeki çatı katında suç aletiyle birlikte yakaladı. Olay esnasında B.T.'nin yanında olan S.S. de Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.

aw132842-01.jpg

"AZ YAKIŞIKLI ÇIKALIM DA ABİ"

Polisteki sorguları biten B.T. ve S.S. bugün Samsun Adliyesine gönderildi. S.S.'nin adliye önünde görüntüsünü çeken muhabire, "Ben öldürdüm" diyerek kahkaha atıp, "Az yakışıklı çıkalım da abi" demesi dikkat çekti.

aw132842-02.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar