Servetinin büyük kısmını bu gece dağıtacağını açıkladı: Tek bir şartı var!

Servetinin büyük kısmını bu gece dağıtacağını açıkladı: Tek bir şartı var!
Almanya'da Geçtiğimiz yıl lotodan 10 milyon lira kazanan Kürşat Y.'nin servetinin bir kısmını dağıtacağını açıkladı. Chiko lakaplı Y.'nin servetini çekilişle vereceğinin söylemesinin ardından binlerce kişi beklemeye geçti. Çekiliş 9 Şubat'ta yapılacak. İşte detaylar...

Türkiye, meydana gelen deprem gelişmesinin ardından zor günler geçirirken, çekiliş ile servetini paylaşacağını açıklayan Kürşat Y., tek bir şart sundu.

Almanya''nın Dortmund kentinde yaşayan 42 yaşındaki Kürşat Y. lotoyu kazandığında kendisine lüks otomobiller, ünlü markaların kıyafetleri ve aksesuarlarını satın almıştı.

Lotoyu kazanmadan önce zor bir hayatı olan Kürşat Y. kötü arkadaşlıklar nedeniyle uyuşturucu ve alkol batağını düştüğünü ve bir sürü borcu olduğunu söylemişti.

Tam da böyle bir zaman lotoyu tutturunca hayatı tamamen değişen Kürşat Y. hemen hemen her gün Alman basınında yer almıştı.

HaberGlobalın haberine göre; Geçtiğimiz günlerde ise Malatya''da 6 bin badem ağacı olan 20 hektarlık bir arsa satın alıp badem işine girmişti. Hedefinin bademlerin kilosunun

10 euro''dan satıp yılda yarım milyon euro kazanmak olduğunu söylemişti.

Kürşat Y.''nin şu ana kadar parasının 2 milyon euro''sunu harcadığı tahmin ediliyor. Sürekli gündemde olan loto milyoneri birkaç gün önce kazandığı paranın bir kısmını dağıtacağını söyledi. Parasının 2 milyon euro''sunu harcayan Kürşat D. şimdi üç şanslı kişiye servetinden bir kısmını vermeye karar verdi.

Bunun için 9 Şubat günü saat 23:59''da çekiliş yapacak. Kürşat Y. bunu şöyle açıklamıştı: "Üç şanslı kişi arıyorum. Her birine 5 bin, 3500 ve 1500 euro vereceğim. Şubat ayında bir çekiliş yapacağım ve tek bir şartım var, parayı isteyen kişiler bu parayla ne yapacaklarını bana iletmeliler.”

Şu ana kadar başvuran kişi sayısının 20 bini geçtiği belirtiliyor.

Bunu birkaç kişiyi mutlu etmek için yapacağını belirten Kürşat Y.''nin Instagram''daki takipçi sayısının 800 bini geçtiği görüldü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar