Seren Serengil'den Atagül'e imalı yorum!

Seren Serengil'den Atagül'e imalı yorum!
Uzun bir süredir Kadir Doğulu'nun eşini aldattığını ileri süren Seren Serengil, Neslihan Atagül'ün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma sessiz kalamadı. Atagül'ün fotoğrafına yorum yapan Serengil, "Neslihan sen çok özel bir kızsın ne olur" yorumunu yaparak kalp emojisi koydu.

Bir süredir Kadir Doğulu''nun Aşkın Tarifi dizisindeki partneri Serra Arıtürk ile yasak aşk yaşadığını iddia eden Seren Serengil, Neslihan Atagül''ün Instagram’dan yaptığı paylaşıma yorum yaptı. Atagül''ün fotoğrafına sessiz kalmayan Serengil, "Neslihan sen çok özel bir kızsın ne olur" dedi.

"NESLİHAN ÖZEL BİR KIZSIN NE OLUR"
Instagram hesabından kendi fotoğrafını paylaşan güzel oyuncu, "Böyle bir gece" notunu yazdı. Atagül''ün ihanete uğradığını ileri süren Seren Serengil ise paylaşıma "Neslihan sen çok özel bir kızsın ne olur" yorumunu yaparak kalp emojisi koydu.

SERENGİL''DEN ŞOK EDİCİ İDDİALAR
Bir programda sunuculuk yapan Serengil, yayında Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu''nun ilişkisi hakkında şok edici iddialarda bulundu. İkili hakkında çıkan ihanet iddiasıyla ilgili konuşan Serengil, ilişkide 2. kadın olarak gösterilen Serra Arıtürk ile geçtiğimiz aylarda yaptığı bir konuşmayı anlatı. Arıtürk''ün yasak aşk iddiasını yalanladığını söyleyen Serengil, "Kadir''in adının çıktığı kız bizim de arkadaşımız. Onunla konuştum. Neslihan, Kadir''in bu kızla birlikte olduğunu öğrenmiş ve büyük olaylar çıkmış. Kadir ve Serra aynı yapım şirketinde oldukları için bütün yaz bir aradalarmış. Neslihan film çektiği için yokmuş. Kadir şu an Serra ile asla görüşmüyormuş. Sanırım Neslihan yasaklamış. Dini nikâh olmadığını ve arkadaş olarak her gün beraber olduklarını söyledi" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar