'Gecenin Ucunda' dizisinde yeni gelişme! Doğulu çifti dizinin yapımını üstlendi

'Gecenin Ucunda' dizisinde yeni gelişme! Doğulu çifti dizinin yapımını üstlendi
Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ü yıllar sonra tekrar ekranda buluşturan dizi 'Gecenin Ucunda' gelişme yaşandı. Çarşamba akşamları Star Tv'de seyircisiyle buluşan iddialı dizi için karar verildi. Gecenin Ucunda final mi olacak?

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftini Star Tv''de yayınlanan ''Gecenin Ucunda'' dizisi sevilen çifti tekrardan ekranda izleyicisiyle bir araya getirdi. Başarılı çift  Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu dizide rol almakla kalmayıp, dizinin yapım ortağı da oldular. 

Kısa sürede sevilen yapımlarından olan Gecenin Ucunda geniş bir hayran kitlesine kavuştu. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu''nun başrolünde yer aldığı yapımın her bölümü dikkatle takip ediliyor. Romantik ve dram türündeki dizinin yapım ortaklığını Doğulu çift üstlendi.

Gecenin Ucunda dizisi için yeni bir karar alınınca seyirciler, dizi final mi yapacak? Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül ne yapacak diye merak etmeye başladı.

Star Tv''nin iddialı dizisi ''Gecenin Ucunda'' ilk 6 bölüm için açıklanan reyting sıralamasında istediği sonucu yakalayamadı. Çarşamba akşamı ekranlarda seyircisiyle buluşan dizi, düşük reyting sebebiyle gün değişikliğine gitti.

DİZİ GÜN DEĞİŞİKLİĞİNE GİTTİ

Çarşamba günü ekranlarda yayınlanan ''Gecenin Ucunda'' dizisinin salı akşamına geçmesine karar verildi. Ancak reytingler nedeniyle günü değiştirilen dizinin yeni gününde de oldukça güçlü rakipleri bulunuyor.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Yürek Çıkmazı, ATV ekranlarında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam, Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi izleyicileriyle buluşuyor. Ciddi bir seyirciye hitap eden dizilerle yarışacak olan ''Gecenin Ucunda'' dizisi için yakında final mi yapacak soruları akıllara gelen ilk sorular arasında yer alıyor.

Neslihan Atagül''ün, ''Gecenin Ucunda'' dizisinden de ayrılacağı da konuşuluyor. Neslihan Atagül''den gelen bir bilgi olmamıştı. Oyuncuklarıyla büyük beğeni toplayan Atagül ve Doğulu çifti, ''Gecenin Ucunda'' dizisine devam edecek mi? Yoksa dizi final mi yapacak? 

Diziye yönelik gelen bilgi artık çarşamba değil, salı akşamları televizyonda izleyicisiyle bir araya gelecek olması.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar