AKP Kenan Doğulu’nun şarkısını izinsiz çaldı

AKP Kenan Doğulu’nun şarkısını izinsiz çaldı
AKP İstanbul İl Teşkilatı, Kenan Doğulu’nun ‘Yaparım Bilirsin’ şarkısını videoda izinsiz kullandı, Doğulu, tepki gösterdi.

RAHİME ÖZBEY / GÜNBOYU

AKP’liler bugün Twitter hesabından Togg markasının yer aldığı AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olduğu bir videoda Kenan Doğulu’nun ‘Yaparım Bilirsin’ şarkısını kullanması üzerine Doğulu tepki gösterdi. Doğulu’nun 1993 yılında yayınladığı şarkıyı izinsiz kullandığı videoda video Erdoğan’ın görüntüsü ve yaparım bilirsin sözüyle sonlanıyor.

Video, iktidara yakın farklı hesaplardan da paylaşılırken AKP’li Whatsapp gruplarında “Yaparım Bilirsin” etiketiyle Twitter’da paylaşım yapılması talep ettiler.

Doğulu, şarkının kullanılmasıyla ilgili kendisinden izin alınmadığını Instagram hesabından duyurdu.

Instagram hesabından açıklama yapan Doğulu, ‘Yaparım Bilirsin adlı şarkımın, içinde Togg markasının da yer aldığı siyasi içerikli bir videoda, benden yazılı veya sözlü herhangi bir izin alınmadan paylaşıldığını dostlarımın ve çalışma arkadaşlarımın uyarısı üzerine fark ettim. Ben de sizler gibi bunu ilk ke sosyal medyada gördüm ve çok şaşkınım’ sözleriyle tepkisini belli etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar