'Şehzade' Abdülhamit, Erbakan'ı yıkan kararı açıkladı: Osmanoğlu ailesi olarak...

'Şehzade' Abdülhamit, Erbakan'ı yıkan kararı açıkladı: Osmanoğlu ailesi olarak...
Cumhur İttifakı'na dahil olmayacaklarını ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı desteklemeyeceklerini açıklayan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklarken, partisinden bir istifa haberi geldi. 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısı ile partisinin 14 Mayıs''ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi''ne ilişkin hiçbir ittifaka dahil olmayacaklarını açıklamıştı. Yeniden Refah Partisi kurucu isimlerinden Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, ittifak kararı sonrası partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, "14 Mayıs 2023 seçimlerinde Osmanoğlu ailesi olarak Cumhur ittifakını desteklemek üzere Yeniden Refah Partisi görevlerimden istifa etmiş bulunmaktayım" dedi.

"İSTİFA ETMİŞ BULUNMAKTAYIM"

Osmanoğlu, "14 Mayıs 2023 seçimlerinde Osmanoğlu ailesi olarak Cumhur ittifakını desteklemek üzere, Hanedan Reisi Harun Abdülkerim Osmanoğlu efendinin müsadeleri ve Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan beyin bilgisi dahilinde Yeniden Refah Partisi görevlerimden istifa etmiş bulunmaktayım" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar