Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in bitmek bilmeyen balayı

Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in bitmek bilmeyen balayı
Seda Sayan ve kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten, tatil turuna es vermeden devam ediyor. Paris'te balayı yapan, ardından Hollanda'ya giden çiftin son durağı Mikonos Adası oldu. Bu mutu anlarını sosyal medya hesaplarından paylaşmayı da ihmal etmediler. 

Çift 24 Nisan''da nikah masasına oturmuştu. Düğünlerinin hemen ardından balayına giden çift, soluğu Paris''ten sonra Mikonos''ta aldı. 

Seda Sayan, Çağlar Ökten ile 24 Nisan''da sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Çift, düğünlerinden hemen sonra balayı için soluğu Paris''te almıştı. Türkiye''ye dönen Sayan ve Ökten, ardından yine tatil yapmak için yurt dışına çıkmıştı. İlk olarak Hollanda''ya giden çift daha sonra rotayı Yunanistan''ın Mikonos Adası''na çevirdi.Tatilleri devam eden çift, birlikte çekildikleri aşk pozlarını da sosyal medya üzerinde takipçileriyle paylaştı.

"GÜLÜŞÜN HİÇ EKSİK OLMASIN"

Çağlar Ökten, eşiyle olan bu karesini "O gülüşün hiç eksik olmasın gül yüzlüm!" notuyla paylaştı.

BALAYI ÖNCESİ GENÇLEŞME

Öte yandan daha önce yüzüne yaptırdığı ''Fransız Askısı'' yöntemiyle uzun süre konuşulan Seda Sayan, kısa bir süre önce de estetiklerini yeniletmişti. Sayan; yanak, çene, dudak ve boynuna gençleştirici işlemler yaptırmıştı.( Habertürk)

Seda Sayan ile Çağlar Ökten''den tatil paylaşımı - Magazin Haberleri

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar