Erce Kardeşler: 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz

Erce Kardeşler: 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz
Atakaş Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler maç sonrası yaptığı açıklamalarla hiç destek almadıklarını dile getirdi. Kardeşler yaşadıklarından örnekler verdi. Kardeşler, ''5 aydır kaşar ekmek yiyoruz" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Gaziantep FK ile 1-1 berabere kalan Atakaş Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler, maç sonrası yaptığı çarpıcı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

Kardeşler, takımın yaşadığı zorlukları ve mücadelelerini açık bir şekilde dile getirirken, duygusal bir çağrıda bulundu.

YAŞADIKLARI İMKANSIZLIKLARI ANLATTI

Sezon boyunca takım olarak büyük mücadeleler verdiklerini ve birçok zorluğun üstesinden gelmeye çalıştıklarını belirten Kardeşler, özellikle sahipsizlik ve maddi sıkıntıların kendilerini nasıl etkilediğini dile getirdi. Tesislerinin olmaması ve maddi imkansızlıkların yanı sıra, antrenmanlarda bile sıkıntılar yaşadıklarını ifade etti.

Kardeşler'in en dikkat çeken ifadelerinden biri ise, "5 aydır kaşar ekmek yiyoruz. Kaşar ekmek yiyerek, idmanlardan sonra duş almadan evimize gidiyoruz." oldu. Bu sözlerle takımın yaşadığı maddi sıkıntıların boyutunu gözler önüne seren Kardeşler, bu durumun kendisini ve takım arkadaşlarını derinden üzdüğünü dile getirdi.

Kardeşler, tüm bu zorluklara rağmen,takımın birlik ve beraberliğine dikkat çekti. Hatayspor'un ligde kalması için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Kardeşler, "Ben Hatay halkı için buradayım." diyerek duygusal bir çağrıda bulundu.

Son olarak, takımın başarılı performansının arkasında teknik direktörleri Volkan Demirel'in büyük emeğinin olduğunu vurgulayan Kardeşler, takıma verdiği destek ve motivasyonun önemine dikkat çekti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar