Seda Sayan'ın üvey oğlunu çileden çıkaran yorum: O benim annem değil...

Seda Sayan'ın üvey oğlunu çileden çıkaran yorum: O benim annem değil...
Seda Sayan'ın kendisinden 25 yaş küçük eşinin oğlu Artur Ökten, sosyal medyadan gelen "Sırtın yere gelmez, Seda annen var" yorumuna ateş püskürdü. Seda Sayan' a abla dediğini ve Sayan'ın kendisinin annesi olmadığını sert bir şekilde dile getiren Artur, sosyal medyadaki herkesi şoka uğrattı.

Geçtiğimiz Mayıs ayında Çağlar Ökten ile evlenen Seda Sayan''ın üvey oğlu, Artur Ökten''in sosyal medya hesabından yaptığı yorum herkesi şaşırttı. Sosyal medya hesabından paylaştığı postun altına gelen yoruma sinirlenen Artur, "O benim annem değil ben ona abla diyorum..." diyerek tepki gösterdi. Kendinden 25 yaş küçük sevgilisyle evlendikten sonra magazin gündeminden düşmeyen Sayan''dan Artur''un yorumu hakkında açıklama gelmedi. 

Seda Sayan''ın eşi Çağlar Ökten''in oğlu Artur Ökten, sosyal medya hesabından bir paylaşıma yorumuna sinirlendi. "Seda benim annem değil" diyen Artur Ökten, gerçek annesinin sayesinde sırtının yere gelmediğini söyledi.

Son dakika: Çağlar Ökten''in oğlu Artur Ökten''den ''Seda Sayan'' açıklaması: O  benim annem değil! -

''SEDA BENİM ANNEM DEĞİL''

Instagram hesabından bir paylaşım yapan Çağlar Ökten''in oğlu, Seda Sayan''la ilgili bir yoruma çok sinirlendi. Artur Ökten, paylaşımına, "Sırtın yere gelmez oğlum Seda annen var bu hayatta" yapılan yoruma "1- Seda benim annem değil ben ona abla diyorum! 2- Benim sırtım gerçek annem sayesinde yere değmez o benim arkamda, Seda abla değil!" karşılığını vererek tepkisini gösterdi.

Seda Sayan eşi Çağlar Ökten''in oğluyla poz verdi

 

 

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar