Silikonlarını yenileten Seda Sayan, konuşmakta zorlanıyor

Silikonlarını yenileten Seda Sayan, konuşmakta zorlanıyor
Nisan ayında kendisinden tam 25 yaş küçük sevgilisi ile nikah masasına oturan Seda Sayan, balayında da silikonlarını yenilemeyi ihmal etmedi. Balayı için Mykonos'u tercih eden çiftin 'hamam böceği' muhabbeti olay oldu.

Yaptığı estetik operasyonları ile sık sık gündeme gelen Seda Sayan, silikonlarına bir yenisini daha ekledi. sosyal medyada eleştirilerin odağı olan Sayan, sosyal medyada yaptığı ''hamam böceği'' muhabbetiyle de gündeme gelmeye başladı.

ONUN KAFASINI DA GÖVDESİNİ DE AYRI EZERİM

 Evlendikten sonra balayı için Paris''e giden Seda Sayan ve Çağlar Ökten yaz tatili için Mykanos''u tercih etti. Geçtiğimiz günlerde estetik yaptıran ve silikonlarını yenileten Seda Sayan''ın, eşiyle "hamam böceği" muhabbeti ise sosyal medyaya damga vurdu.Çağlar Ökten''in "Hamam böcekleri insanlardan tiksiniyormuş" muhabbeti Seda Sayan''ı kızdırdı. Sayan, "Hamam böceği bizden mi tiksiniyormuş? Onu bugüne kadar affetmiştim. Kafasını da gövdesini de ayrı ezerim. Ş...siz! Ben senden bugüne kadar tiksindim mi?" ifadeleriyle izleyenleri şaşırttı.

Startv.com.tr – Star TV Resmi İnternet Sitesi

DEKOLTESİ OLAY OLDU

Estetikten dolayı konuşmakta zorluk çeken Sayan''ın giydiği dekolteli yeşil tül elbisesi çok konuşuldu. Ünlü şarkıcı eşiyle konuşurken frikik vermemek için eliyle elbisesini düzeltti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar