Seçil Erzan'ın ikinci telefonuna ait bilirkişi raporu ortaya çıktı: Arda Turan'dan flaş sözler!

Seçil Erzan'ın ikinci telefonuna ait bilirkişi raporu ortaya çıktı: Arda Turan'dan flaş sözler!
Ünlü futbolcuları dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü olan Seçil Erzan'ın ve tutuksuz sanıklardan Nazlı Can'ın cep telefonlarına ait bir bilirkişi raporu ortaya çıktı. Erzan'ın Arda Turan ile mesajlaşmaları da raporda bulundu.

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde geçtiğimiz günlerde ise davanın ikinci duruşması yapılmıştı. Duruşmada ise Seçil Erzan ile Ali Yörük'ün tutukluluk halinin devam etmesine karar verilmişti. Dava dosyasına Seçil Erzan'ın soruşturma aşamasında alınan diğer bir telefonunu mahkeme incelenmesi için göndermişti. Bu telefona ait bir bilirkişi raporu hazırlandı. Tutuksuz sanıklardan Nazlı Can'ın telefonuna ait bilirkişi raporu da dosyanın içine eklendi.

ERZAN'IN KUZENİYLE ARASINDAKİ KONUŞMALAR RAPORDA YER ALDI

Seçil Erzan'ın kuzeni olan Tanın Yılmaz ile Nisan 2023 tarihindeki mesajlaşmaları raporın içinde bulundu. Mesajlarda ise Tanın Yılmaz'ın, “Paramla rezil oldum ya, yok böyle bir şey, hadi obur salaklar ütopik bir şeye girmiş, ben böyle bir şeyi senden ne istedim ne de talep ettim" dediği, Seçil Erzan'ın ise “Olmayacaksın, alacaksın paranı" şeklinde bir cevap verdiği görüldü. Tanın, “Ya seçil lütfen laf safsatasını bitirelim ve beni daha fazla oyalama, artık yeter! Ben paralize oldum, sen nasıl dayanıyorsun bilmiyorum, ben 1,5 aydır şirkette kalem oynatamadim, ben daha ne diyeyim ki sana" yazdığı, cevap olarak Seçil Erzan'ın, “Laf salatası yapmıyorum Tanın ödeme bekliyorum. 15 de alacaktım bak hala bekliyorum" diye karşılık verdiği tespit edildi.

secil-erzanin-ikinci-telefonuna-ait-bilirkisi-raporu-ortaya-cikti-5181-dhaphoto1.jpg

ARDA TURAN; SEÇİL, YARIN GİDEYİM SORAYIM TEFECİYE FALAN. FAKTORİNG. SİNİR HASTASI OLDUM BİR ÇARE SÖYLE

Seçil Erzan'ın Arda Turan ile arasında yapılan bazı mesajlaşmalar da bilirkişi raporunda bulundu.. Arda Turan'ın, "Seçil'cim ne yaptın, bunu bana nasıl yaparsın, senin için gittim borçlar istedim, sözler verdim hiçbirini tutamıyorum. İnsanların gözünde ne hale düştüm. Ben yarın insanların maaşlarını nasıl ödeyeceğim" diye yazdığı Seçil Erzan ise "Çok mahcubum" Cevabını yazdığı görüldü. Konuşmaların devamında ise Arda Turan'ın, "Ne yapacağım Seçil, yarın gideyim sorayım tefeciye falan. Faktoring. Sinir hastası oldum bir çare söyle. Yarın kaçta dediler, ne diyorlar?" dediği, Seçil Erzan'ın ise, "Yarın ödeme alacağız. Normal şartlarda olması yüzde 100 olan bir şey geçen hafta sistemi kapattıkları için vadeyi tutturamıyorlar" şeklinde bir yanıt verdiği görülüyor.

secil-erzanin-ikinci-telefonuna-ait-bilirkisi-raporu-ortaya-cikti-5181-dhaphoto2.jpg

HESAP YAPTIĞI DEFTERE AİT FOTOGRAFLAR ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan bilirkişi raporunda Seçil Erzan'a ait telefondan deftere el yazısı ile yazılmış notların fotoğrafları, çanta içerisinde bulunan paraların fotoğrafları ve Seçil Erzan'ın Fatih Terim ile yan yana olan fotoğrafları olduğu görüldü.

secil-erzanin-ikinci-telefonuna-ait-bilirkisi-raporu-ortaya-cikti-5181-dhaphoto8.jpg

ARAMA MOTORUNDA 'FATİH TERİM, 80 MİLYONLUK VURGUN' YAZARAK ARAMA YAPMIŞ

Sanıklardan Nazlı Can'ın telefonundaki bazı incelemelerde arama motorunda, "seçil erzan twitter, denizbank hakan ateş, fatih terim, 80 milyonluk vurgun" içerikli bir arama kayıtlarının olduğu tespit edildi. Nazlı Can'ın telefonundaki Whatsapp konuşmalarında 'Nilgünyenge' isimli numaraya not defterine isimlerin karşısına para miktarları ile yılları yazılmış bir not gönderdiği tespit edildi.

secil-erzanin-ikinci-telefonuna-ait-bilirkisi-raporu-ortaya-cikti-5181-dhaphoto3.jpg

BANKACILIK KANUNUNDAN ANLAYAN EN İYİ CEZA AVUKATI BULMAN ŞARTI

Sanık Can'ın konuşmalarında ise 'Canımmmm' diye kayıtlı olan numarayla konuşmasında not kağıdı içeren bir görsel gönderdiği tespit edildi. Not kağıdında , “sekin nazlıya ait nuri ev ve bozcada göktürkü çözsün Nuri bana en iyi avukatı bulsun bankacılık kanunundan anlayan en iyi ceza avukatı avukat bulman şart önemli banka hala olumlu eski eşya spor ayakkabı bolbol ada ve evler için kurtarma planı yapılma orda durumlar nasıl bana söylemek istediğin bir şey varmı candaş ne durumda dışarıda neler oluyor anneme yurtdışında olduğumu söyleyin” ifadeleri yer aldı. Nazlı Can'ın 'Seçilimmm' isimli numarayla mesajlarında fotoğraf talep ettiği ve karşı taraftan Seçil Erzan, Fatih Terim ve avukat Candaş Gürol'un birlikte çekildiği bir fotoğraf gönderdiği belirlendi. Konuşmaların devamında Can'a Fatih Terim ile Seçil Erzan'ın birlikte çekindiği bir fotoğraf daha gönderildiği tespit edildi.

secil-erzanin-ikinci-telefonuna-ait-bilirkisi-raporu-ortaya-cikti-5181-dhaphoto6.jpg

GÜVENLİK KAMERA KAYITLARIYLA İLGİLİ RAPOR DA DOSYADA

Banka tarafından silindiği iddia edilen güvenlik kamerası görüntüleriyle ilgilide rapor dosyaya girdi. Raporda, "Bankadan elde edilen ve raporun (a) bölümünde özellikleri yazılı dijital materyallere ait imaj export verilerinin incelenmesinde, DVR cihazlarından Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce alınan export diskleri ve log kayıtları üzerinde yapılan incelemede, silinmiş veri tespiti mümkün olmamıştır" ifadeleri yer aldı.

secil-erzanin-ikinci-telefonuna-ait-bilirkisi-raporu-ortaya-cikti-5181-dhaphoto5.jpg

secil-erzanin-ikinci-telefonuna-ait-bilirkisi-raporu-ortaya-cikti-5181-dhaphoto9.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar