Hesabı erkek öder çıkışı eleştiri konusu olmuştu! Buket Aydın'dan Şahan Gökbakar ve Özgür Demirtaş'a çok sert sözler

Hesabı erkek öder çıkışı eleştiri konusu olmuştu! Buket Aydın'dan Şahan Gökbakar ve Özgür Demirtaş'a çok sert sözler
Ünlü televizyon sunucusu Buket Aydın, sosyal medyada gündeme oturan hesap ödeme videosu sonrasında komedyen Şahan Gökbakar ve ekonomist Özgür Demirtaş'a verdiği sert yanıtlarla tüm dikkatleri üzerine çekti.

10Haber’den Müge Dağıstanlı’nın haberine göre, Buket Aydın, özellikle Demirtaş'a "gözlüklü tipitip terbiyesiz" ifadesini kullanırken, Gökbakar'ı ise eşini hedef alarak suçladı. Aydın, kadın-erkek ilişkileri konusundaki çıkışıyla tartışmalara neden olmuştu. "Ben hesap ödemem. Beni yemeğe çıkaran bir zahmet hesabı ödeyecek. Bir yemek ısmarlayamıyorsan benimle yemeğe çıkmayacaksın" şeklindeki açıklamasıyla gündeme gelen Aydın, bu sözleriyle tepki çekmişti.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, ise Aydın'ın çıkışını ti'ye alan bir video paylaşımıyla karşılık verdi. Ekonomist Özgür Demirtaş ise sosyal medya üzerinden Aydın'a karşı "kredi kartı başvurusu" içeren bir göndermede bulundu.

Buket Aydın, Demirtaş ve Gökbakar'ın yanıtlarına gecikmeden sosyal medya hesabından karşılık verdi. Aydın paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Son günlerde dolaşımda olan videom, ilişki koçu Adil Yıldırım ile gerçekleştirdiğim YouTube söyleşisinin kesilmiş bir bölümüne ait. Sohbetimizde, kadınların kendi değerini bilme konusuna odaklanmıştık. 'Hesabı erkek öder' görüşümü paylaştım ve bu, kişisel bir görüştür; kimseyi ilgilendirmez. Ancak, konuyu muhalif bir kesim hemen Buket Aydın'ın tepki çektiği şeklinde yansıtıyor. Aslında burada tepki çekecek bir durum yok. Ardından, bilindik troller hemen saldırıya geçiyor.

yeni-proje-2024-01-25t082937-383.jpg

“GÖZLÜKLÜ TİPİTİP TERBİYESİZ”

Bir holding yöneticisinin eşi, sürekli olarak Amerika'da aldığı maaşı zırvalayan, gözlüklü tipitip bir kişi var. Eskiden maymunlara fındık fıstık atılırdı, şimdi ise buraya üye oluyor ve ekonomi konuştuğunu sanıyor; bu tamamen saçmalık. Bu, medya maymunu değil, Twitter maymunu, bir çapsız.

ÜNLÜ KOMEDYEN'İN KARISINA YÜKLENDİ

Ayrıca, eski bir komedyen bozması var, video çekmiş sanırım. Beni engellemiş, göremiyorum, bu yüzden eminim diğer videoları gibi komik değildir. Geçmişte evinin balkonunda oyuncularla sevişen ve evlendiği gibi ilk işi karısına işi bıraktırmak olan bir kişi; ‘iç çamaşırı koleksiyonu yapıyordu’ diyecek kadar da geniş bir kişilik. Son dönemde muhalefete yalakalıktan başka bir işi olmayan bu kişiyi anlamışsınızdır. Allah size akıl fikir versin, kadın düşmanı reziller!”

Ayrıca Aydın, sosyal medyada yaşanan polemiğin ardından Şahan Gökbakar'a dava açmaya hazırlanıyor. Aydın, Kazanacağı parayı da depremzede çocuklara bağışlayacağını açıkladı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar