Ünlü şarkıcı Derya Uluğ'u hayranları hediye paketine benzetti! Bakan dönüp bir daha baktı

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ'u hayranları hediye paketine benzetti! Bakan dönüp bir daha baktı
Pop müziğinin sevilen isimlerinden Derya Uluğ, son çekiminde giydiği ilginç kostümüyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Nefes ve Okyanus gibi hit şarkılarıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı, gül detaylı elbisesiyle objektif karşısına geçti. Kıyafet tercihiyle modaya farklı bir dokunuş yapan Derya Uluğ, özel bir çekim için özenle hazırlandı.

KÜLOT MODASINA UYDU

Derya Uluğ, son dönemde dünya genelinde popüler hale gelen külot modasına uyum sağlayarak çekimde unutulmaz bir görüntü sergiledi. Çiçek desenli kıyafetiyle göz kamaştıran şarkıcı, cesur tercihiyle herkesi büyüledi. Kıyafetinin detaylarıyla ilgili yapılan yorumlarda, "Altına bir şey giymemiş sandım" şeklinde yorumlar yapıldı. Bazı hayranları ise ünlü şarkıcıyı bir hediye paketine benzetti.

r

DUALARA SIĞINIRIM

Derya Uluğ, güzellik ve tarz konularında yapılan sorulara verdiği samimi cevaplarla da biliniyor. Son günlerde "Nazara inanır mısınız?" sorusuna verdiği ilginç yanıtla dikkat çeken Uluğ, "Kolay göze gelirim ama o durumdan kurtulmak için kendimi hemen motive ederim. Dualara sığınırım ve bence bizi dualar kuruyor" şeklinde konuşmuştu. Sanatçının sıra dışı tarzı ve samimi tavırları, hayranları tarafından büyük ilgi görüyor.

ooş

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar