Satırla dehşet saçtı: Halasını sokak ortasında katletti!

Satırla dehşet saçtı: Halasını sokak ortasında katletti!
İzmir'de yaşanan bir olay, kan dondurdu. Madde bağımlısı olduğu öne sürülen 21 yaşındaki saldırgan, halasını sokak ortasında satırla keserek öldürdükten sonra kendini de kesmeye kalktı.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, madde bağımlısı 21 yaşındaki Metin A., 43 yaşındaki halası Gurbet Ayaz'ı, sokak ortasında katletti.

SUÇ ALETİ İLE KENDİNİ KESMEYE KALKTI

Vahşet anlar gece saatleri 03.10 sıralarında Gümüşpala Mahallesi 7007 sokakta meydana geldi. Saldırgan, sokak ortasında halasını satırla keserek öldürdükten sonra suç aleti ile eve kaçtı. Metin A., yaşadığı evde kendi boynunu da satırla keserek ağır yaralandı.

1-001.webp

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, adının Gurbet Ayaz olduğu öğrenilen bir kadını hareketsiz şekilde yatarken buldu. Ekipler tarafından yapılan inceleme sonucu, Gurbet Ayaz'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemede Gurbet Ayaz'ın 'kasten yaralama', 'tehdit', 'hakaret' ve 'mala zarar' verme gibi suçlardan kaydının olduğu öğrenildi. Gurbet Ayaz'ın cansız bedeni, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

2-001.webp

Polis ekipleri tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı. Çalışma sonucunda cinayeti Gurbet Ayaz'ın yeğeni Metin A.'nın gerçekleştirdiğini tespit etti. Suç aleti ile birlikte olay yerinden kaçan Metin A.'nın, yaşadığı eve gittiği saptandı. Eve giren ekipler, Metin A.'yı kanlar içerisinde yatarken buldu. Halası Gurbet Ayaz'ı öldürdüğü satırla kendi boynunu da kesen Metin A., sağlık ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı.

Uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen ve 'kasten yaralama' suçundan kaydı bulunan Metin A.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar