Uçak bileti fiyatında sandviç! Sabah 2 bin lira öğlen 1500 liraya satılıyor

Uçak bileti fiyatında sandviç! Sabah 2 bin lira öğlen 1500 liraya satılıyor
Popüler yemek uygulamasında satılan sandviçin fiyatı “Ekonomi ne hale gelmiş?” dedirtti.

Geçim sıkıntısı, işsizlik artmaya devam ederken zamlarda art arda gelmeye devam ediyor.

Tüp, ekmek, sigara, yumurta, peynir, simit derken yemek uygulamalarında satışa sunulan gıdalarında fiyatları ekstra zamlandı.

Yemek Sepeti’nde satılan bir sandviçin fiyatı görenleri hayrete düşürerek “Bu kadar da olmaz” dedirtti.

Fiyatı neredeyse uçak bileti fiyatıyla eş değer olan sandviçin fiyatı ise öğle saatlerinin ardından indirime girerek 1.500 liraya satışa çıkarıldı.

Resim

Uygulamada notlar kısmında sandviçin içinde siyah trüf mantarı ezmesi, istiridye mantarı, karamelize soğan, rikotto peyniri, İtalyan salamı, mozeralla peyniri, Akdeniz yeşillikleri, ciabatta ekmeği, özel sos yer aldığı belirtildi.

Resim

KİLOSU 15 BİN LİRA

Kralların yiyeceği olarak bilinen ve özel yetiştirilmiş köpeklerle aranan Trüf mantarının kilosu ise piyasada 15 bin lira. Dünyadaki üretiminin giderek azalan trüf mantarı dünyada İspanya ve Fransa’da yetişirken Türkiye’de ise İstanbul ve Trakya'da bolca bulunuyor.

Radar köpekler trüf avında - Genel - Tarım TV

Son zamların ardından fiyatlandırma semtten semte, marketten markete göre de değişiyor. Bir yumurtanın fiyatı bir markette 2 lirayken diğer bir markette fiyatı ise 3 lirayı bulur hale geldi. Vatandaş fahiş zamların rastgele rafa yansımasından çokça şikayetçi.

Son zamanlarda İstanbul’da havalimanındaki gıdaların fiyatları gündem olmuştu. Havalimanında bir simidin fiyatı 450 lira, suyun fiyatı ise 250 lira olarak ortaya çıkmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar