Seçil Erzan’ın çekmecesinden çıkanlar şoke etti! Büyü, enerji ne ararsan var

Seçil Erzan’ın çekmecesinden çıkanlar şoke etti! Büyü, enerji ne ararsan var
Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Muslera'nın da aralarında olduğu futbolcuları ve iş adamlarını Fatih Terim Fonu olarak adlandırılan Ponzi sistemiyle dolandıran bankacı Seçil Erzan’ın bankadaki çekmecesinden çıkanlar şoke etti.

İstanbul'da Denizbank'ın eski Levent Şube Müdür Seçil Erzan, yüksek kâr getirisi bulunan güvenilir bir fon olduğunu ve Fatih Terim gibi isimlerin de bu fona dahil olduğunu söyleyerek aralarında tanınmış futbolcuları ve iş adamlarını yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırmıştı.

Sabah’ta yer alan habere göre, milyonluk vurgun yapan Seçil Erzan’ın soruşturması sürerken bankasında yapılan incelemede çekmecesinden çıkan enerji ve büyü yazılı kağıtlar ortaya çıktı.

0x0-1703233814761.webp

ÇEKMECESİNDEN BÜYÜ YAZISI ÇIKTI

Futbolcularında aralarında bulunduğu 19 kişiyi özel fon vadiyle dolandıran Seçil Erzan’ın iş yerindeki çekmecesinden çıkan büyülü ve enerji yazıları dikkat çekti. Erzan’ın aşk hayatını düzene koymak için evrene enerji yolladığına ilişkin yazıları bankadaki çekmecesinden çıktı. Öte yandan bankacı Seçil Erzan'ın finansal sıkıntılarını aşmak için kağıtlara yazdığı yazılarla enerji gönderdiği öğrenildi.

0x0-1703233818371.webp

Erzan'ın 23 milyon 700 bin liralık kredi çeken bir ismin evraklarına yüzlerce 50 rakamını yazdıktan sonra Reiki felsefesinin Türkiye'deki hocası olarak bilinen Mehmet Aslan'ın ismiyle birlikte, "Mehmet Aslan hocamın bana getirdiği platin bolluk bilinci uygulamasını aktif ediyorum" yazdığı kağıtlara ulaşıldı.

Mahkeme bankanın getirdiği yeni belgeleri dava dosyasına ekleyerek yeni belgelere inceleme başlatıldı.

0x0-1703233790574.webp

REİKİ FELSEFESİ YOKSULLUK İLLÜZYONUNA SON VERİYOR İNANIŞI

Bankacı Erzan'ın finansal bataklıktan kurtulabilmek için evrene gönderdiği enerji Reiki felsefesine göre, kişinin dilediği tüm bolluğu ve refahı yaşamına getirmek için altıncı boyuta ait enerji ve frekanslardan oluşuyor. Bolluk bilinci uyandırılarak aktive ediliyor ve kişi altıncı boyutun refah frekansı ile uyumlanıyor. İnanışa göre kişi bu yolla kendi içindeki 'yoksulluk illüzyonuna son veriyor.

0x0-1703233789150.webp

0x0-secil-erzan-vurgununda-yeni-detaylar-cekmecesinde-buyu-ve-enerji-yazisi-cikti-1703233994198.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar