Sakın kışın bunu yapmayın: 35 yaşındaki adam felç geçirdi

Sakın kışın bunu yapmayın: 35 yaşındaki adam felç geçirdi
Birleşik Krallık'ın Galler bölgesinde yaşayan deneyimli yüzücü Dan Richards geçirdiği soğuk suda denize girdiği ve geçirdiği kaza sonucunda felç kaldı.

Gallerli deneyimli yüzücü Dan Richards, yılbaşı gecesi soğuk suda yüzmeye karar verdi. Bu yüzden Swansea şehrinin yakınlarında yer alan Langland Körfezi'ne yüzmeye gitti. 35 yaşındaki Richards'a denize girdikten bir süre sonra büyük bir dalga çarptı.

felc-2.jpg

Richards olanları 'dalganın beni döndürdüğünü hissettim ve başımın arkasını kuma çarptım" dedi. Bu sırada yüksek bir ses ile çok parlak bir ışık gördüğünü söyleyen Richards deneyimli biz yüzücü olduğu için bir şeylerin ters gittiğini anladığını belirtti. Kendini kontrol etmeye başlayan Richards uzuvlarının yerinde olduğunu ancak hareket ettirmediğini anladığını ifade etti.

felc.jpg

Dalganın ters çevirdiği için suyun altında olan Richards nefesini tuttuğunu ve ikinci bir dalganın yüz üstü olarak kendisini döndürdüğünü belirtti. Bu esnada deneyimli yüzücü arkadaşına bağırarak oradan kurtuldu. Hastaneye kaldıran Richards'ın boyundan aşağısının soğuk sudan ve aldığı darbeden dolayı felç olduğu geçirdiği açıklandı. Richards'ın hastanede tedavileri devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar