Sırt ağrısı olanlar dikkat: Önemsemedi, 4 gün sonra hayatını kaybetti

Sırt ağrısı olanlar dikkat: Önemsemedi, 4 gün sonra hayatını kaybetti
21 yaşındaki Gerald Green sırtında olan ağrıyı önemsemedi ve doktora gitmedi. dört gün sonra hastaneye kaldırılan genç hastanede hayatını kaybetti.

Paisley'den gelen 21 yaşındaki Gerald Green, sırt ağrısı şikayetiyle başvurduğu hastanede kısa bir süre içinde kanser teşhisi konulmasının ardından yaşamını yitirdi. Genç adam, sırt ağrısının yattığı yataktan dolayı olduğunu düşünerek durumu geçiştirdi.

sirt-1.jpg

Kusma ve kan öksürme gibi belirtileri yaşayan Gerald, annesi tarafından hastaneye götürüldü. Burada yapılan muayene sonucunda ciddi bir kansızlık tespit edilen genç adam, acil bir böbrek boşaltma ameliyatına alındı. Ancak ameliyat sırasında nefes almayı kesti ve doktorlar tarafından tekrardan hayata döndürüldü.

Uyandığında, yapılan testler sonucunda tedavisi mümkün olmayan, agresif bir kansere yakalandığı ortaya çıktı. 26 Ocak'ta ölümcül teşhis almasının ardından St Vincent's Hospice hastanesine nakledildi. Ancak bütün müdahalelere rağmen genç çocuk 30 Ocak'ta hayatını kaybetti.

sirt-2.jpg

Ailesi, Gerald'ın hızlı düşüşü karşısında şok olduklarını belirterek, insanları vücutlarında meydana gelen büyük değişikliklere dikkat etmeye ve zamanında kontrol olmaya çağırdı. Gerald'ın kuzeni Ailley Colquhoun, genç adamın kanserin belirtilerinden açıkça korktuğunu ve benzer semptomlar yaşayan herkesin derhal kontrol olmasını istedi.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar