Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe maçı sonrası itiraf etti! Açık açık söyleyeyim iki oyuncu kriz oldu

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe maçı sonrası itiraf etti! Açık açık söyleyeyim iki oyuncu kriz oldu
Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe- Başakşehir maçının ardından canlı yayında ateş püskürdü. Dilmen “Benim için büyük sürpriz oldu” dedi.

Fenerbahçe'nin deplasmanda Başakşehir'i 1-0 yendiği maçın ardından Rıdvan Dilmen, sarı-lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal'ı sert bir şekilde eleştirdi. Dilmen'in yorumları sosyal medyada da çok konuşuldu.

hh.jpg

TV 8,5 ekranlarında Süper Lig'de oynanan karşılaşmanın ardından Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin zor bir süreçten geçtiğini belirterek "Olsa da zor oluyor, olmasa da zor oluyor. Muhtemelen Galatasaraylılar maçın son dakikalarını izlememiştir. Fenerbahçeliler de totem yapıp izlememiştir. Sezon başından beri bu yarışa kalpler dayanmaz" şeklinde konuştu.

89897.jpg

Dilmen, Fenerbahçe'nin önceki haftalarda attığı çok sayıda golle dikkat çektiğini ancak son haftalarda sadece tek gol attığını vurgulayarak "Bu baskı 10 yılın baskısıdır. Bu güncel bir baskı değil. Bu da kaygı yaratıyor" dedi.

İsmail Kartal'ın geçen hafta almadığı riski bu hafta geç de olsa aldığını ifade eden Dilmen "Herkesin beklentisi devre arasında çift forvete dönüştü. Açık söyleyeyim benim için çok büyük sürpriz oldu devrede değişiklik yapmaması. Benim 45’te beklediğim değişikliği hoca 58’de yaptı" diye ekledi.

y.jpg

Dilmen ayrıca Kartal'ın stres altında olduğunu ve bu durumun oyuncu grubuna yansıdığını belirterek "Ali Koç, Suudi Arabistan sonra katıldığı bir programda 'Ben olduğum sürece Fenerbahçe şampiyon olamaz' dedi. Kulübün lideri böyle diyor, 25 milyon taraftar bunu izliyor. Bunu düşünebilirsiniz ama bunu 25 milyon kişi aldığı zaman ne oluyor biliyor musun? 1-1 olunca Samsunspor maçı Fenerbahçe taraftarı maçı bıraktı, kaygı başladı. Bizi şampiyon yapmayacaklar kaygısı" şeklinde konuştu.

cmyzqt-to0-8wcveo4unqw.webp

Dilmen, İsmail Kartal'a oyuncu tercihleri konusunda da eleştirilerde bulunarak "İrfan Can ile Cengiz aynı anda oynar. Tadic’i çıkarır onu oynatırsın. İki oyuncu kriz oldu bir anda. Tadic’i dinlendirebilirsin mesela" ifadelerini kullandı.

Son olarak Kartal'ın geçen haftaki açıklamalarını da hatırlatan Dilmen, "Geçen hafta talihsiz bir demeci oldu İsmail hocanın. Neden Dzeko’yu, Szymanski’yi çıkardın sorusuna 'Daha iyi oldu' dedi. Aslında ben doğru yaptım diyor yani. Oyunculara izliyor, dinliyor bu açıklamaları. Gerçekten daha iyi olsa da söylemeyeceksin bunu. İsmail hocada kaygıyı görüyorum, bunun oyuncu grubuna yansıdığını da görüyorum" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar