Ali Koç ile konuşması gündem olan genç garson işten kovuldu

Ali Koç ile konuşması gündem olan genç garson işten kovuldu
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un katıldığı bir davette Koç ile diyaloğu sonrası gündem olan genç garsonun itirafı duyanları hayrete düşürdü.

Mertcan Kanmaz isimli gencin garsonluk yaptığı bir davette Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile arasında geçen diyalog sosyal medyada gündem olmuş bir kısım Koç’a bir kısım ise genç garsona tepki göstermişti.

Yaşanan olayın ardından sosyal medya hesabı TikTok üzerinden bir video paylaşan Kanmaz’ın açıklamaları şoke etkisi yarattı.

0909090.jpg

Kanmaz insanların ikiye ayrıldığını ve Ali Bey'in adının linçlendiğini, olayın bazı kişiler tarafından normalleştirildiğini ifade etti.

Kanmaz video açıklamasında "Yakın bir zamanda bir olay yaşanmıştı. İnsanlar ikiye ayrıldı, bir kısmı Ali Bey'i linçledi, bir kısmı da olayı normalleştirdi. Herkes benim Ali Bey'den para aldığımı düşündü. Ben kimseden para alamadım" şeklinde konuştu.

78786.jpg

Videoda "Hatta Ali Bey'in ekibinden kimse bana ulaşmadı" diyen Kanmaz, "Keşke ulaşsalardı, en azından Ali Bey'le konuşma fırsatı yakalardım. Çünkü karanlıkta suratını bile göremedim, tanısaydım giderdim. Ali Bey'in bunu tamamen şaka amaçlı yaptığını düşünüyorum. Bunun bana iki zararı oldu. Biri linçlendim, ikincisi işimden oldum. Bu konunun daha fazla uzatılmasını istemiyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar