Ramazan Hoca cinayeti sonrası Hüseyin Çevik ilk kez konuştu

Ramazan Hoca cinayeti sonrası Hüseyin Çevik ilk kez konuştu
Diyarbakırlı Ramazan Hoca cinayeti sonrası hedef gösterdiği iddiasıyla gözlerin üzerine çevrildiği Hüseyin Çevik ilk kez açıklama yaptı.

İstanbul Fatih’te çay ocağında bıçaklanarak katledilen halk arasında “Ramazan Hoca” olarak tanınan Ramazan Pişkin’i hedef gösterdiği iddia edilen Hüseyin Çevik, ilk kez konuştu.

l.jpg

Sosyal medya hesaplarından İslami sohbetler yapan Ramazan Hoca’nı çektiği videoların ardından Hüseyin Çevik, Ramazan Hoca için 'vahabi', 'biatçı' gibi ifadeler kullanmış, bazı kesimler tarafından Ramazan Hoca’yı hedef haline getirdiği öne sürülmüştü.

00.jpg

Hüseyin Çevik söz konusu tartışmalara Youtube’ta çektiği bir video ile yanıt verdi.

Çevik, şunları söyledi:

Ben ne hedef göstereceğim ya! Ben 'Bakın böyle böyle sıkıntılı fikirleri var. İslam’a aykırı fikirleri var' dedim. Yoksa banane. 'Gidin dövün' falan niye böyle bir şey konuşayım ben. Ben dövmeye bile karşıyken niye azmettirici olayım niye tetikçi olayım. TikTok'taki Instagram'daki YouTube'daki kendini bilmezler bizi yargılamaya çalışıyor.

ccccc.jpg

NE OLMUŞTU?

TikTok ve Instagram'da "Diyarbakırlı Ramazan Hoca" olarak tanınan Ramazan Pişkin, 31 Ocak'ta İstanbul'da işlettiği çay ocağında bıçaklanarak öldürüldü.

Ramazan Pişkin’i bir başkası sandığını söyleyen Katil zanlısı E.B. tutuklandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar