Dilan Polat’tan sonra o da incelenmeye alınmış! Ünlü şarkıcı Kobra Murat'a MASAK şoku

Dilan Polat’tan sonra o da incelenmeye alınmış!  Ünlü şarkıcı Kobra Murat'a MASAK şoku
Geçen yıl mal varlığıyla ilgili yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündeme gelen popüler şarkıcı Murat Divandiler, Mali Suçları Araştırma Kurumu'nun MASAK telefonuyla şaşkına döndü.

Kobra Murat olarak tanınan sanatçı, geçen yıl katıldığı bir programda yaptığı "18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var" açıklamasıyla herkesi şaşırtmıştı.

Divandiler, yaşadığı sıkıntıları dile getirdi. "Ben 'Şu ana kadar aldıklarım 18 kiloyu bulmuştur' dedim, kes yapıştır olunca '18 kilo altınım var' olarak girdi sitelere. Telefonum susmuyor şu anda" diyen Kobra Murat, Aramızda Kalmasın programında MASAK'ın kendisini aradığını ilk kez söyledi.

ttf.jpg

ELİM AYAĞIM TİTREDİ

MASAK'ın kendisini araması üzerine şaşkınlık yaşadığını belirten Murat Divandiler, "MASAK beni aradı, eve kağıt geldi. Sizi araştırmaya aldık dediler, elim ayağım titredi, benim 5 katlı bina yapacağım mermerciye borcum var. Telefonu bulduk, aradık nedir diye. Murat Bey, Dilan Polat'tan dolayı camiada olan insanlar dedi incelemeye alın dedi, bunların arasında siz de varsınız dedi. Neyimi inceliyorlar benim dedim, şirketiniz olması lazım dedi. Kemancının şirketi mi olacak?" şeklinde konuştu.

ttyu.jpg

EL KOYACAKLAR SANDIM

"Bu altınlar çok patladı Caner'in programında dedim ya 18 kilo altın... Altınları sormadı banka hesabını sordu, kaç parasını devlete vergi veriyorum ben... Ben de el koyacaklar sandım" diyerek yaşadığı endişeyi ilk kez dile getirdi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar