Portakal ‘kulağıma geldi’ diyerek flaş kulisi paylaştı: İBB’de İmamoğlu’nun yerine düşünülen 3 ismi açıkladı

Portakal ‘kulağıma geldi’ diyerek flaş kulisi paylaştı: İBB’de İmamoğlu’nun yerine düşünülen 3 ismi açıkladı
Gazeteci Fatih Portakal Sözcü TV Ana Haber programında 5 yıl sonra Ekrem İmamoğlu yerine düşünülen 3 ismi canlı yayında açıkladı.

Yerel seçimlerin ardından siyasi arenada gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Birçok il ve ilçede seçim itirazları sürerken, seçimin kesin olduğu yerlerde devir teslim törenleri gerçekleşti.

Seçim sonuçlarının en çok konuşulduğu kentlerden bir tanesi yine İstanbul oldu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yeniden kazanmasının yanı sıra AKP’nin yüksek oyla elinde bulundurduğu birçok ilçenin de CHP’ye geçmesi oldukça konuşuldu.

Bu seçimde en çok merak edilen ve sonucu en çok konuşulan ilçelerden biri de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın evinin bulunduğu Üsküdar oldu. Yıllardır AKP’nin kalesi olarak anılan Üsküdar’ı CHP’nin aday gösterdiği Sinem Dedetaş, rakibi Hilmi Türkmen’i 7 puan farkla yenerek kazandı.

Dün mazbatasını alarak göreve başlayan Sinem Dedetaş ile ilgili çarpıcı bir kulis bilgisi geldi.

'KULAĞIMA ŞÖYLE BİR ŞEY GELDİ'

Gazeteci Fatih Portakal, Sözcü TV’de sunduğu Ana Haber programında Dedetaş’ın haberini verdikten sonra dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

'Kulağıma şöyle bir şey geldi' diyerek Dedetaş'ın gelecekte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için düşünüldüğünü söyledi

aa-20240326-34103230-34103228-ibb-baskani-ekrem-imamoglu-uskudar-halk-bulusmasina-katildi.jpg

Portakal ayrıca Dedetaş için 'İmamoğlu'nun güvendiği bürokratlardan' ifadesini de kullandı.

"İKİ İSİM DAHA VAR"

İBB adaylığı için iki kişinin daha isminin geçtiğiniz vurgulayan Portakal, “Onlar da Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve Şişli Belediye Başkanı Emrah Şahan” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar