Fatih Erbakan’dan Erdoğan’a İsrail resti: Gizli pazarlığı belgelerle ifşaladı

Fatih Erbakan’dan Erdoğan’a İsrail resti: Gizli pazarlığı belgelerle ifşaladı
Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, sosyal medya hesabından eski ittifak ortağı AKP hükümetinin İsrail ile ticarete devam ettiğini gösteren belgeyi paylaştı.

Yerel seçim kampanyalarında ekonomik meselelerin yanı sıra, Türkiye'nin İsrail politikası hakkında da sert eleştirilerde bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, hükümetin İsrail ile ticaretine dair iddiaları güçlendiren bir belgeyi kamuoyuyla paylaştı.

Gazeteci Metin Cihan'ın bir haberine dayandırılan belge, Türkiye Varlık Fonu (TVF) şirketi Eti Maden İşletmeleri'nin İsrail ordusuna hizmet veren bir şirkete bor madeni gönderdiğini ortaya koydu.

Doğrudan Sayın Cumhurbaşkanı’na bağlı olan Türkiye Varlık Fonu’nun şirketlerinden ETİ Maden’in, seçimlerden bir hafta önce İsrail'e 21 ton borik asit formunda bor madeni ihracatı yaptığına dair bir belge ortaya çıktı.

020221085-erbakan-bor.webp

Bu belge, Erbakan'ın seçim döneminde dile getirdiği AKP'nin İsrail ile ticaret yaptığı iddialarını güçlendiriyor ve kamuoyunun dikkatini çekiyor.

Erbakan, sosyal medya hesaplarından paylaştığı belgenin altına, "Doğrudan Sayın Cumhurbaşkanı’na bağlı olan Türkiye Varlık Fonu’nun şirketlerinden ETİ Maden’in, seçimlerden bir hafta önce İsrail'e 21 ton borik asit formunda bor madeni ihracatı yaptığına dair bir belge ortaya çıktı. Yeniden Refah Partisi olarak yetkililere bir kez daha çağrıda bulunuyoruz; BU BÜYÜK VEBALDEN BİR AN ÖNCE KURTULUN!" ifadelerini ekledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar