Piyasaların uzmanından bomba açıklama! Dolar 30 TL olacak

Piyasaların uzmanından bomba açıklama! Dolar 30 TL olacak
Dolar'ın 16 TL'yi görmesiyle beraber, yüksek kur tahminleri ile bilinen Selçuk Geçer'den herkesi korkutan bir analiz geldi. Geçer, daha önce de "Dolar 16 TL olacak" demiş ve tahmini tutmuştu. Enflasyon üzerinden kuru değerlendiren ekonomist Geçer'in dolar için zirve tahmini yeniden gündeme geldi.

PİYASALARIN UZMANINDAN BOMBA AÇIKLAMA! DOLAR 30 TL OLACAK

Doların 16 TL''yi bulmasıyla beraber ünlü ekonomist Selçuk Geçer''in, geçtiğimiz ay korkutan tahmini yeniden gündem oldu. Piyasa uzmanı Geçer dolar için, "Daha kırılma yaşamadı. Bir baktığımızda eyvah dolar 30 TL’yi buldu diyeceğiz" değerlendirmesinde bulunmuştu.

Dolarda yaşanan yükseliş trendine ilişkin ciddi uyarılarda bulunan Geçer, yine herkesi şoke eden dolar seviyesi paylaştı. Mayıs ayında piyasalarda yükselişlerin olacağını her paylaşımında dile getiren Geçer, bu defa dolar için zirve seviyeyi açıkladı. Temmuz ayında dolarda zirveler yaşanacağını ifade eden Geçer''in Mayıs ayı tahminleri tutunca, Twitter hesabından paylaşımlar dikkat çeken paylaşımlar yaptı. Geçer, sosyal medya hesabından "Dolar 22 kaçınılmaz, dolar 17 her an. Boşa dolar 17 demedik... Dolar 14.95" ifadelerini kullandı. Geçer, aynı tahminleri tekrar yineleyerek bu defa da "Dolar 22 kaçınılmaz, dolar 17 her an" diye paylaştı.

Selçuk Geçer''in geçtiğimiz ay yaptığı açıklama şöyle:

Geçer, gelecek günlerde doların 16 seviyelerine yaklaşacağını vurguladı. Dolarda anormal şartlarda kırılmanın olabileceğinin altını çizen Geçer, dolar karşısında Euro''nun da erimeye başlayacağını belirtti. Geçer dolar kuruna ilişkin, "Euro''da daha az değer kaybedecek. Euro''nun dolar karşısında değer hızla değer kaybetmesinin başlıca nedeni ABD''ni yaptırımları. Euro ile dolar arasındaki fark kapanabilir" ifadelerini kullanmıştı.

"DOLAR 30 TL OLACAK"

Geçer, dolar kurunun sene sonunda 30 TL olacağı iddia etti. Geçer, "Dolar daha kırılma yaşamadı. Bir baktığımızda eyvah dolar 30 TL''yi buldu diyeceğiz" açıklamasında bulunmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar