Selçuk Geçer tarih vererek uyardı! Altında yeni rekor için geri sayım

Selçuk Geçer tarih vererek uyardı! Altında yeni rekor için geri sayım
Piyasa uzmanı Selçuk Geçer, gram altında yaşanan keskin düşüş sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Geçer, altın fiyatlarında rekor beklediğini açıkladı.

SELÇUK GEÇER UYARDI! ALTINDA YENİ REKOR İÇİN GERİ SAYIM

Gram Altın fiyatları,  Rusya- Ukrayna savaşının etkisi ve  ABD Merkez Bankası (FED) Başkanı Jerome Powell’ın temkinli ve olumlu yorumlarının sonrasında keskin bir düşüş yaşadı. Geçtiğimiz günlerde 1920 dolar seviyelerinde bulunan ons altın 1812 dolar seviyelerine kadar geriledi. Peki uzmanlar gram altında neler bekliyor? İşte, Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer''in güncel altın tahmini...

ALTINDA REKOR TAHMİNİ

Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında gram altına yönelik önemli tahminlerini paylaştı. Gram altın fiyatlarında rekor beklediğinin altını çizen Selçuk Geçer, ABD’deki ekonomik gelişmelere ve bunların neden olacağı sorunlara dikkat çekti. 

Selçuk Geçer, ABD’deki resesyon, dünyada “krizin dibi” anlamına geliyor diyerek  altın fiyatlarının yükseldiğini belirtiyor ve maksimum 1.700-1.800 liralık gram altın tahminini aktarıyor. Bundan aşağı seviyelerin rekor olmayacağını belirten Geçer, bunun arkasındaki sebep olarak altının hala enflasyona karşı bir koruma yöntemi olduğunu söyledi. Gram altının bu yıl rekor kıracağını düşünen Geçer, buna sebep olarak “henüz dolar etkisinin altında görülmediğine” işaret ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar