Devrim Özkan da depreme kayıtsız kalamadı!

Devrim Özkan da depreme kayıtsız kalamadı!
Tüm Türkiye’yi derinden sarsan Kahramanmaraş depreminin bıraktığı izler daha tam anlamıyla sarılmamışken Hatay’dan da iki deprem haberi gelmişti. Ünlü oyuncu Devrim Özkan depremin ardından son paylaşımıyla isyan etti.

Kahramanmaraş başta olmak üzere Türkiye’nin 10 ilinde büyük yıkımlara yol açmıştı. Yaşanan deprem felaketinin ardından pek çok ünlü isim depremzedeler için seferber olmuş ve harekete geçmişti.

Icardi ile beraber olduğu iddiası ile gündem olan Devrim Özkan da depreme kayıtsız kalamadı. Ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda normale dönmekte zorlandığını ifade etti. 

“NORMALE DÖNEMİYORUM”

Güzel oyuncu Twitter hesabından “Ben normale dönemiyorum... Bu travmayı nasıl atlatacağımızı bilmiyorum..Öyle çalışıyorum gündelik işlerimi yapıyorum ama olmuyor beynim durumu hala reddediyor” mesajını paylaştı.

 

Uyuyamadığını dile getiren Devrim Özkan “Sıçramaktan yoruldum. Üzülmekten, yetememekten yoruldum. Allah''ım umarım bir daha böyle bir acıyı asla yaşatmasın…” diyerek sosyal medya hesabından isyan etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar