Özkan Uğur’un eşinden MF konser yorumu: Biraz durun!

Özkan Uğur’un eşinden MF konser yorumu: Biraz durun!
Geçtiğimiz yılın Temmuz ayında kaybettiğimiz usta sanatçı Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur, ilk kez konuştu. Uğur'un eşi, Mazhar Alanson ve Fuat Güner'in sahne almasını da değerlendirdi.

Müzik dünyası, usta sanatçı Özkan Uğur'un vefatıyla derin bir üzüntü yaşarken, eşi Aysun Aslan Uğur'un ilk kez konuştu.

Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'in haberine göre Aysun Aslan Uğur, röportajda, eşinin yokluğunun hem aileye hem de Özkan Uğur'un uzun yıllardır birlikte sahne aldığı Mazhar Alanson ve Fuat Güner için büyük bir kayıp olduğunu vurguladı.

Aysun Aslan, Özkan Uğur ile geçirdikleri 50 yıllık birlikteliğin, sadece aile içinde değil, sanatçının müzikal yol arkadaşlarıyla da bir "üç kişilik evlilik" olduğunu belirtti. Bu kaybın, hem aileye hem de MFÖ grubuna büyük bir yük getirdiğini ve dışarıdan gelen baskıların da bu zor zamanlarda hissedildiğini dile getirdi.

mfo-den-buruk-konser-16955480-amp.jpg

Acı dolu bu süreçte, ailenin yanında olan dostlara ve özellikle komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz'a teşekkür eden Aysun Aslan, yaşadıkları zor günlerde gösterilen dayanışmanın önemini vurguladı. Cem Yılmaz ve ekibinin, Özkan Uğur'un vefatı sonrasında ailenin yanında olduğunu ve her türlü desteği sağladığını anlattı.

'KONSERİ MEDYADAN ÖĞRENDİM'

Özkan Uğur’un eşi Aysun Aslan Uğur, geçtiğimiz günlerde Mazhar Alanson ve Fuat Güner’in ikili olarak sahneye çıkmasını da 'İnsanlar da evine ekmek götürüyor, kolay değil tabii ki sahneye çıkacaklar. Ben çok üzülüyorum eleştirilmelerine. İnsanlar çalışmak zorunda. Nitekim “MF” oldular. Ben de bilmiyordum, medyadan öğrendim." dedi.

Bu karara yönelik olarak Uğur, 'Kızmadım tabii... Benim tek söylediğim şuydu; biraz durun! Çok erken konuşulmaya ve oluşmaya başladı bunlar. En azından bir 6 ay yasımızı tutalım, hiçbir şey konuşmayalım lütfen" diye yanıtladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar