Yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandırmışlardı! Fenomen Talu çiftinden bir skandal daha

Yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandırmışlardı!  Fenomen Talu çiftinden bir skandal daha
150 milyonluk vurgun yaptıkları iddia edilip yurtdışına kaçan sosyal medya fenomeni çifti Kıvanç Talu ve Beril Talu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Çiftin Nişantaşı’ndaki bir kuaförü dolandırdığı öne sürüldü.

Sabah gazetesi'nin haberine göre, 150 milyonluk vurgun iddiasıyla tutuklanan sosyal medya kanalı "Var Böyle Tipler"ın yüzü olan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu hakkındaki soruşturma devam ederken, yeni bir olay ortaya çıktı.

279790.webp

KUAFÖRE ORTAK ETME VAADİ

Nişantaşı'nda faaliyet gösteren bir kuaförü dolandırdığı iddiasıyla gündeme gelen Kıvanç Talu, kuaför Ali K.'nın 7 bin dolarını alarak Bağdat Caddesi'nde açılacak bir kuaföre ortak olma vaadiyle dolandırdığı iddia edildi. Kuaförün şikayeti üzerine başlatılan soruşturma dosyası yetkisizlik kararıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.

kivanc-talu.webp

NE OLMUŞTU

Türkiye'yi sarsan bu dolandırıcılık olayında ünlü fenomen çift, yakın çevrelerinden aldıkları paralarla yurt dışına kaçtıkları iddiasıyla gündeme gelmişti. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma sonucunda Gürcistan'dan İstanbul'a dönen çift, 5 Ocak 2024'te tutuklanmıştı.

kivanc-talu1.jpg

Yürütülen soruşturma sürecinde ortaya çıkan yeni bir gerçek ise oyuncu Kıvanç Talu'nun başka bir kuaförü daha dolandırdığı iddiası oldu. Nişantaşı'nda faaliyet gösteren bir kuaför salonunun sahibi Ali K., Talu çiftiyle tanıştığını ve Kıvanç Talu'nun kendisine Instagram üzerinden proje teklifinde bulunduğunu iddia etti. Talu'nun, Anadolu yakasındaki Bağdat Caddesi'nde bir dükkan açma planları olduğunu belirten Ali K., Talu'nun kendisine ortaklık teklif ettiğini ve bu süreçte 7 bin dolarını aldığını ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar