Özgür Özel'in Meral Akşener ile ne zaman görüşeceği belli oldu

Özgür Özel'in Meral Akşener ile ne zaman görüşeceği belli oldu
Yerel seçimlere sayılı günler kala muhalefet cephesinde ittifak tartışmaları devam ederken Özel ve Akşener cephesinden gelen son bilgi kulisleri hareketlendirdi.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler için tüm çalışmalar devam ederken ittifak tartışmaları ise sık sık gündeme geliyor.

Gözler muhalefet cephesine çevrilmişken yerel seçimlere 81 ilde kendi adayları ile girme kararı alan İYİ Parti’de Genel Başkan Meral Akşener’in CHP ile ittifaka nasıl bakacağı ise merak ediliyor.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100’e konuk olduğu programda Şaban Sevinç kulisleri hareketlendiren bilgiyi paylaştı.

Sevinç özellikle CHP ve İYİ Parti arasında ittifak olup olmayacağı tartışılırken Özel ve Akşener’in görüşeceğini açıkladı.

“ÖZEL, GÖRÜŞMEYİ ÖNEMSİYOR”

Sevinç, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

"CHP ile ittifak olayında yine bugün konuştuğum o yetkililerden birisinin dediğine göre İYİ Parti’de Özgür Özel’in gelmesi, randevu talep etmesi bekleniyor. Henüz randevu talebi yok. Ama bilgi olarak söylüyorum ki bu hafta içinde Özgür Özel Sayın Akşener’den randevu talep edecek. Ve o görüşmeden CHP umutlu.

Yani Akşener’le, Özgür Özel’in deyimiyle bir ittifak değil işbirliği, yapılması konusunda CHP umutlu. İYİ Parti de Özgür Özel’le yapacakları bu görüşmeyi önemsiyor."

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar