Murat Kurum’dan İstanbul mesajı! Son 5 yılda hem ruhen hem fiziken tahrip oldu

Murat Kurum’dan İstanbul mesajı! Son 5 yılda hem ruhen hem fiziken tahrip oldu
AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, son 5 yılda İstanbul'a büyük tahribat yapıldığını vurgulayarak “31 Mart’ta da İstanbullu kardeşlerimiz İstanbul’un fetret dönemini bitirecek” dedi.

Yerel seçim maratonu hızla devam ederken Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Ataşehir'de vatandaşlarla buluştu.

“İSTANBUL'UMUZU GERÇEK KİMLİĞİNE YENİDEN KAVUŞTURACAĞIZ”

Son 5 yılda İstanbul'a büyük tahribat yapıldığını söyleyen Kurum “Bugün burada bulunan sizlerin, Uluslararası Vuslat Platformu'nun entelektüel birikimiyle, irfanıyla, derin tecrübeleriyle bu şehirdeki tahribatı durduracak, İstanbul'umuzu gerçek kimliğine yeniden kavuşturacağız” dedi.

aa-20240218-33740668-33740664-cumhur-ittifakinin-ibb-baskan-adayi-murat-kurum.jpg

“VATANDAŞIMIZIN ARASINA NİFAK SOKANLARA FIRSAT VERMEDİK

14 Ağustos 2001'den beri milletin değerlerine yaslandıklarını belirten Kurum “Bize oy versin ya da vermesin tüm kesimlerin hukukunu hiçbir ayrım yapmadan vicdani bir hassasiyetle koruduk. Milletimiz, geçmişindeki dayatmaları en acı şekilde tecrübe etti. Bu yüzden tüm dayatmaların, vesayet odaklarının karşısında hep dimdik durduk. Bugün Türkiye 85 milyon vatandaşıyla büyük ve güçlüyse bu, 1000 yıldır var olan kardeşlik ikliminin korunması ve yaşatılmasıyla mümkün olmuştur. Her zaman bu birlik ve beraberliğin, bu adalet ve dayanışmanın da sancaktarı olduk, savunucusu olduk. Etle tırnak gibi olan her bir vatandaşımızın arasına nifak sokanlara fırsat vermedik” diye konuştu.

aa-20240218-33740668-33740665-cumhur-ittifakinin-ibb-baskan-adayi-murat-kurum.jpg

“İSTANBUL SON 5 YILDA TAHRİP OLDU”

AKP belediyecilik anlayışıyla hiçbir şehri gürültüye, estetikten yoksunluğa, çirkinliğe ve çarpık yapılaşmaya terk etmediklerini söyleyen Kurum “Son 5 yılda İstanbul’un nasıl bir fetret devri yaşadığını, nasıl bir yıkıma uğradığını en iyi sizler bilirsiniz. Şehirler de insanlar gibidir. Şehirlerin bedenleri zarar gördüğü gibi ruhları da zarar görebilir. Son beş yılda İstanbul hem fiziken tahrip oldu hem de ruhen yıpratıldı” dedi.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar